Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Arriben els primers resultats al 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Arriben els primers resultats al 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles

Foto: Fedpival.

El 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València 2023 va començar el passat cap de setmana. En primera femenina la partida més renyida de tota la jornada la van viure Xeraco A contra Bicorp E. Els dos equips del grup A han començat amb intensitat el campionat i així es va veure reflectit al marcador (20-25), sumant u i dos punts a la classificació respectivament.

L’Alqueria d’Asnar va caure en casa davant Borbotó A per 15-25. Aquesta victòria fa que l’equip valencià se situe com a líder de la classificació amb tres punts.

Pel que fa al grup B, Justo Ballester Meliana va perdre davant la Vall C per 5-25 al carrer melianer. L’equip de Borbotó B, per la seua part, tampoc va poder evitar el ple de victòries visitants i va caure davant Beniparrell A (0-25). Aquest resultat fa que Beniparrell A empate amb la Vall C dalt de la classificació amb 3 punts.

El pròxim cap de setmana jugaran en el grup A Xeraco A contra Ecomuseo Bicorp E i CPV Alqueria d’Asnar A contra Borbotó A i al grup B, Justo Ballester Meliana A s’enfrontarà a La Vall C i Borbotó B a Ajuntament de Beniparrell A.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana