Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Inici a una nova edició del campionat autonòmic de Pilota Grossa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Inici a una nova edició del campionat autonòmic de Pilota Grossa

Foto: Fedpival.

La V edició del campionat autonòmic de Pilota Grossa en les categories federades comencen aquest cap de setmana. Per segon any consecutiu, les categories federades, tindran el format de lliga, mostra de que aquesta modalitat va consolidant-se en el calendari de competicions de la Federació de Pilota Valenciana.

Els primers i segons classificats d’aquestes nomenades lliguetes, passaran a la fase de semifinals. Mentre que els guanyadors d’aquestes lluitaran per alçar el trofeu en les finals que es disputaran a Parcent el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre.

Fa cinc anys que va començar la promoció de la modalitat, havent evolucionat i augmentat la participació en aquesta.

Pel que fa a la primera categoria, el CPV Pinós tractarà de defendre el títol. El grup 1, en el que jugarà l’actual campió, viurà les seues primeres partides el dissabte 9 de setembre a partir de les 19:30h en la localitat de Pinós.

En aquest grup participaran CPV Parcent A, CPV Abdet C, CPV Abdet B i l’equip nomenat anteriorment.

Per la seua banda, el grup 2 viurà les seues primeres partides a Benimantell (seu alternativa del CPV Abdet) el diumenge 10 de setembre a partir de les 16h. Formen aquest grup en CPV Abdet D, CPV Abdet a, CPV El Genovés i CPV Parcent B.

La segona categoria estarà formada per dos grups de tres equips. Pel que fa al grup 1, les partides de la primera jornada es jugaran a Crevillent. L’equip local tractarà de aprofitar el factor canxa contra dos equips de l’Abdet , el CPV Abdet E i el G. La partida del segon grup transcorrerà en la localitat de l’Abdet. En aquesta jornada s’amidaran el CPV Abdet F, CPV Parcent C i CPV Murla. Finalment, la tercera categoria comptarà també amb dos grups. Un compost per 3 equips i un altre compost per quatre.

En el grup 1 es jugaran les partides de la primera jornada en Parcent el diumenge 10 de setembre a partir de les 17h. Parcent D, CPV Abdet I i El Campello lluitaran per aconseguir avantatge en aquesta primera jornada. Finalment en el grup 2 de tercera categoria, les partides es disputaran en l’Abdet E diumenge a partir de les 10h i s’amidaran el CPV Abdet H, CPV Crevillent B, CPV Parcent E i CPV Ondara. Les partides seran a 3 cotos de 4 jocs cadascun.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana