Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La lliga de perxa Trofeu Diputació d’Alacant comença a dibuixar les semifinals

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

La lliga de perxa Trofeu Diputació d’Alacant comença a dibuixar les semifinals

Foto: Fedpival.

A falta de només una jornada per a la conclusió de la fase regular de la lliga de perxa Trofeu Diputació d’Alacant, quatre equips semblen encaminats a disputar les semifinals. Mutxamel i Benimagrell, al grup A, i Orba i Sella A, al grup B, tenen totes les paperetes per a classificar-se per a la següent ronda.

5ª jornada
Al grup A, Mutxamel i Benimagrell obtingueren amplis triomfs als seus carrers. Els mutxamelers s’imposaren per 10-2 a Sella B i encapçalen la classificació amb 14 punts, encara invictes. Darrere d’ells, Benimagrell aplega als 12 punts, després de superar a Sant Vicent (10-3).
Pel que fa al grup B, Orba també compta les seues partides per victòries. Els orbers totalitzen 14 punts, després d’adjudicar-se el triomf davant La Vila (10-1). El mateix resultat va aconseguir Sella A davant Benasau, que fa als de la Marina Baixa acumular 8 punts -amb la partida ajornada contra els vilers encara per disputar-, pels 4 dels del Comtat.
Pròxima jornada
Aquest cap de setmana es tancarà la lligueta amb la sisena jornada. A Mutxamel, el líder del grup A rebrà a Benimagrell, mentre que Sella B visitarà Sant Vicent del Raspeig. Al grup B, Orba jugarà a Sella i La Vila serà l’amfitrió de Benasau.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana