Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Bicoroliva Bicorp lidera a l´inici del Autonòmic de raspall parelles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Bicoroliva Bicorp lidera a l´inici del Autonòmic de raspall parelles

Foto: Fedpival.

Bicoroliva Bicorp A és l’únic equip que ha aplegat als 6 punts una vegada signades les dos primeres jornades de l’Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València a la màxima categoria. Els de la Canal de Navarrés lideren el grup A, mentre que el grup B presenta fins a tres equips igualats al capdavant de la classificació.

2ª jornada

Aquest cap de setmana, Bicorp va superar a La Vall per 25-0, resultat amb el qual lidera en solitari la taula. Segon és Muro, tot i la seua derrota a Gavarda (25-20), ja que el puntet fa als del Comtat totalitzar 4. Els gavardins, per la seua banda, estrenen d’aquesta manera el seu caseller amb 2 punts.

En tercer lloc trobem a La Vall i Quatretonda, amb 3 punts. Els de la Vall d’Albaida dominaren amb claredat a Family Cash Alzira B (25-0); el resultat deixa als alzirenys a la cua de la classificació.

Pel que fa al grup B, els líders son Genovés, la Llosa de Ranes i Favara. Els genovesins inauguraren la seua participació -descansaren en la primera jornada- amb un destacat triomf a Favara (5-25), mentre que els llosers obtingueren una bona victòria a casa de CEPSA Alzira A (15-25). Els riberencs es mantenen amb 2 punts i tanca Gluk Gluk Xeraco, amb 1, equip que descansà aquesta jornada.

Pròxima jornada

El següent cap de setmana ens portarà, al grup A, el duel entre primer i segon, Bicorp i Muro, aquest dimecres a les 17 hores. A més, Gavarda rebrà a Quatretonda i Alzira B farà el mateix amb La Vall. Quant al grup B, Alzira A visitarà Favara i el Genovés jugarà a Xeraco.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana