Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Els resultats de la segona jornada del campionat autonómic de Pilota Grossa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Els resultats de la segona jornada del campionat autonómic de Pilota Grossa

Foto: Fedpival.

La V edició del campionat autonòmic de Pilota Grossa va viure la seua segona jornada el passat cap de setmana. Es varen disputar partides en totes les categories.

En el grup 1 de primera categoria, les partides es varen disputar en Benimantell, seu alternativa del CPV Abdet. En aquest grup el CPV Pinós va destcar, comptant totes les seues partides per victòries, el que va fer que es ficaren líders destacats al concloure la jornada. El CPV Parcent i CPV Abdet C son els perseguidors més immediats de l’equip de Pinós, empatant amb 3 victòries cadascun. Tanca la classificació el CPV Abdet B, el qual ja coneix el que es la victòria en una de les partides.

Pel que fa al grup 2 d’aquesta categoria, el CPV Abdet A, continua intractable, havent guanyat totes les seues partides, mentre que la segona posició que dona accés a la següent fase està més discutida ja que el CPV Genovés i el CPV Abdet D han guanyat les mateixes partides, tot i que l’equip de l’Abdet es troba per davant al tindre una millor diferència de cotos. Finalment el CPV Parcent B encara no coneix la victòria en aquesta edició.

En la segona categoria, son els CPV Abdet E i CPV Murla els que encapçalen la classificació, encara que la primera plaça està molt més disputada i es decidirà per xicotets detalls.

En el grup 1 el CPV Abdet E porta 3 victòries, seguit del CPV Crevillent A amb dos i pel CPV Abdet G amb una victòria.

En el grup 2, el CPV Murla i el CPV Abdet F ocupen la primera i segona plaça consecutivament empatats a tres victòries, però el Murla es situa per davant al tindre dos cotos més a favor de diferència.

Pel que fa a la tercera categoria en el grup 1 el CPV Campello i CPV Abdet I duen tres victòries cadascun, però el Campello té un balanç millor de diferència de cotos. El CPV Parcent D encara no coneix la victòria.

Pel que fa al grup 2, el CPV Abdet H domina el grup amb contundència, havent guanyat totes les partides i estan seguits per el CPV Ondara i CPV Parcent E, empatats a victòries i amb la mateixa diferència de cotos. Tanca la classificació el CPV Crevillent E.

La pròxima jornada es disputarà el cap de setmana del 29 i 30 de setembre, ja que el pròxim cap de setmana es pararà la competició per disputar-se les supercopes de la modalitat.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana