Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Aida i Mar lidera la classificació de la II Copa Diputació de Castelló de raspall femení

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Aida i Mar lidera la classificació de la II Copa Diputació de Castelló de raspall femení

Foto: Fedpival.

La parella d’Aida i Mar lidera la classificació de la II Copa Diputació de Castelló de raspall femení professional, que ha començat aquesta setmana als trinquets de Castelló de la Plana i Vila-real. Els quatre equips participants han mostrat un alt nivell de joc i han oferit partides molt interessants, en les quals la igualtat ha sigut la nota destacada.

El passat dilluns es donà el tret d’eixida a la competició amb la partida jugada al trinquet castellonenc entre les dos parelles del campionat. Victoria i Myriam, d’una banda, i Aida i Mar, d’altra, desplegaren un joc de molta qualitat i feren gaudir al públic.

Començà millor la parella blava, amb tres jocs consecutius que les posaren molt de cara la partida, però les roges es referen i aconseguiren igualar el marcador (15-15). Aida i Mar agafaren de nou les regnes del duel i s’apuntaren els dos següents jocs per a tancar el resultat al seu favor (15-25).

Si igualada va ser la primera partida, més encara va ser la segona, celebrada al trinquet Salvador Sagols de Vila-real. En aquest cas, els dos trios oferiren un enfrontament intens i que es va resoldre per la mínima diferència a favor d’Ana, Anabel i Marina (25-20) davant d’Irene, Amparo i Júlia. 

Els dos primers jocs van ser ‘dauers’. S’avançaren les blaves però prompte empataren les roges (5-5) que, a més, aconseguiren trencar el traure de les seues rivals per a ficar-se per davant (10-5). No obstant, Irene, Amparo i Júlia també trencaren la treta roja i restabliren l’equilibri a l’electrònic (10-10). 

Amb Irene novament al dau, Ana, Anabel i Marina tornaren a guanyar el joc des del rest i s’adjudicaren un nou joc, i també ho van fer amb el següent. El 20-10 roig semblava quasi letal, però una nova reacció blava deixà el marcador novament anivellat (20-20). En el joc definitiu, primer l’equip roig i després el conjunt blau disposaren de val per a alçar-se amb la victòria; va ser a la tercera quan Ana, Anabel i Marina certificaren l’avantatge amb un nou quinze que les donà l’èxit.

La segona jornada d’aquesta Copa Diputació de Castelló 2023 es celebrarà la pròxima setmana. Dimecres 18, a les 18:30 hores, el trinquet ‘Batiste Viñes’ de Burriana acollirà la partida entre els dos equips triomfadors de la primera jornada: Aida i Mar, d’una banda, i Ana, Anabel i Marina, d’altra. Al dia següent, el dijous 19, el trinquet ‘Antoniet’ d’Almassora serà l’escenari des de les 18:45 de l’enfrontament entre la parella Victoria-Myriam i el trio Irene-Amparo-Júlia.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana