Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Penàguila será l´escenari de les finals de la Lliga de Perxa Trofeu Diputació d´Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Penàguila será l´escenari de les finals de la Lliga de Perxa Trofeu Diputació d´Alacant

Foto: Fedpival.
El carrer Verge del Patrocini, al municipi de Penàguila, albergarà aquest diumenge 22 les finals de la 34 Lliga de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant 2023. L’alcalde, Salvador Català, i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de Jocs a Ratlles, Juanra Such, han signat aquest dimarts el conveni que permetrà la celebració de les tres finals de les categories Primera, Segona i Tercera.
La competició arrancarà a les 10:00 hores amb la final de Tercera, que presentarà un duel entre els equips E i F del CPV Orba. A les 12:00, Orba A -subcampió l’any passat- i Benimagrell es disputaran el títol de Primera i succeir en el palmarés a Mutxamel. La jornada es tancarà amb la final de Segona, amb la partida Sella C-Orba C.
La població de la comarca de l’Alcoià tornarà a ser seu de les finals de perxa sis anys després. L’última cita va ser al 2017. En aquella ocasió, la final de Primera va estar protagonitzada per Sella i Castells. A la de Segona, s’enfrontaren Sella i Benifallim, mentre que la de Tercera la van disputar Agost i Borbotó.
Penàguila, bressol de l’eclesiàstic, poeta i professor del segle XV Bernat Fenollar, compta amb uns 300 habitants. Actualment és punt de reunió de les persones amants de la natura, per la seua proximitat a la serra d’Aitana, la Serrella i el Parc Natural de la Font Roja, escenaris ideals per a la pràctica del senderisme, el cicloturisme o el barranquisme en un entorn d’oliveres i ametlers, on també es pot gaudir de la gastronomia local.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana