Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Últims dies per a inscriure’s per al Campionat Autonòmic d’escala i corda individual

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Últims dies per a inscriure’s per al Campionat Autonòmic d’escala i corda individual

Foto: Fedpival.

Durant els mesos de novembre i desembre es disputarà el 14 Campionat Autonòmic d’escala i corda individual Trofeu Generalitat Valenciana 2023. El termini d’inscripció continua obert fins el pròxim dilluns 23 d’octubre.

Les categories del campionat s’organitzaran segons les classificacions de la passada temporada. Hi ha previstes 10 categories: Primera, Segona A, Segona B, Tercera A, Tercera B, Quarta A, Quarta B, Veterans +45, Juvenils i Femenina.

El calendari del torneig s’organitzarà de la següent manera:

– Lliga regular en grups de 4 jugadors a una única volta (3 partides), els caps de setmana del 11-18-25 de novembre.

– Les semifinals serien per eliminatòria a doble partida els dies 2 i 16 de desembre. Les finals es celebraran entre els dies 21 i 24 de desembre en un trinquet per determinar.

Els jugadors de 1ª jugaran de blanc amb faixa roja o blava, i hauran de comptar amb un feridor federat del seu club per a ferir per dalt ratlla tocant escala (amb un mitja per joc). En 2ª i 3ª la ferida es farà tocant el primer graó de l’escala, sent l’escala del rest lliure sense parada.

En la resta de categories es podrà fer el dau llançant-la al rebot del dau, mentre que la primera pilota estarà parada en l’escala del rest allà on toque la mateixa. La primera pilota del dau i del rest que vaja a la galeria contraria serà falta. A partir de la 2ª pilota en joc, si va a la galeria i cau es jugarà, i si es queda serà quinze.

Les partides es jugaran en totes les categories a 60, eixint de 10, excepte en Veterans, Juvenils i Femenina, que eixiran iguals a 20.

Els jugadors que estiguen dins del programa de Rendiment o participant en els JECV d’escala i corda no podran participar en l’Autonòmic. La inscripció serà de 15 € per participant.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana