Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Jornada decisiva per a la Pilota Grossa en el campionat autonómic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Jornada decisiva per a la Pilota Grossa en el campionat autonómic

Foto: Fedpival.

Els finalistes de la V edició del campionat autonòmic de Pilota Grossa es decidiran este cap de setmana en la tornada de semifinals.

En primera categoria el CPV Pinós s’enfronta com a local al CPV El Genovés, en l’anada l’equip local va aconseguir la victòria, pel que ara haurà d’aprofitar la seua condició de local per passar a la final.

En l’altra semifinal s’enfronten el CPV Abdet A i el CPV Abdet C. Els primers varen guanyar amb contundència en la primera semifinal i buscaran tornar a fer el mateix per classificar-se a la gran final.

En segona categoria ja coneixem als finalistes, ja que les semifinals es varen avançar i seran el CPV Abdet E i el CPV Murla.

En tercera categoria soles falta saber qui acompanyarà al CPV Abdet H en la gran final. De moment el CPV Ondara du avantatge davant el CPV Campello, ja que va aprofitar que va jugar com a local en l’anada i va guanyar la partida.

Finalment, en les categories federades, en la categoria veterans el CPV Murla ja es va proclamar semifinalista. Soles faltarà saber si el seu rival serà el CPV Abdet B o el CPV Parcent. L’equip de l’Abdet compta amb avantatge ja que en l’anada va guanyar en el trinquet de Parcent.

Per altra banda, en les categories recreatives falta per jugar-se la segona jornada de competició.

La categoria femenina viurà les seues partides per primera vegada en la localitat del Verger el diumenge 22 d’octubre a partir de les 15h.

També s’estrenarà per primera vegada la seu de Fageca. La qual albergarà les partides de la categoria mixta. Sent les partides el diumenge 22 d’octubre a partir de les 9:30h.

Finalment, la categoria sènior recreativa disputarà les seues partides a la localitat de Manuel el dissabte 21 d’octubre a partir de les 17:45h.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana