Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Beniparrell i Marquesat triomfadors a la Interpobles de galotxa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Beniparrell i Marquesat triomfadors a la Interpobles de galotxa

Foto: Fedpival.

A Primera del 37 Interpobles de galotxa carrer Gran Premi Edicom s’ha jugat la setena jornada del campionat. Al grup A, Beniparrell i Marquesat van guanyar, i al B ho van fer Montserrat, Meliana i Borbotó.

7a jornada

Beniparrell es consolida com a primer de grup un cap de setmana més al grup A. En aquesta ocasió, els de l’Horta Sud van jugar contra Campanar, amb una clara victòria per 45-70, amb la qual els beniparrellins sumen 3 punts i ja totalitzen 17, mentre que Socarrades continua en quart lloc amb 5.

Albuixech va caure davant Marquesat per 0-70. El conjunt d’Alfarp, encara que el distancien 6 punts del primer lloc, continua a la carrera en segon lloc sense deixar de perseguir al seu competidor directe, Beniparrell. Pel que fa a Albuixech, segueix en tercer lloc amb 6.

Al grup B, Godelleta-Montserrat va ser la partida estrela del cap de setmana. Els godelletans no van deixar passar l’oportunitat d’anar a per totes contra l’equip que fins al moment es manté invicte. Encara que van fer una gran partida, al final els locals van perdre per 65-70. Montserrat continua comandant el grup B amb 19 punts i Godelleta suma 9 al quart lloc.

La partida de Foios contra Meliana també va ser intensa, els dos equips van intentar emportar-se els punts a casa però al final el marcador va acabar en 55-70 per als melianers, que acumulen 2 punts i es mantenen en tercer lloc amb 13, a sols un punt del segon lloc. Per la seua part, Foios s’estanca en últim amb 3.

L’última partida de la setmana va ser la de Borbotó-Faura. El resultat final va ser de 70-0 consolidant a Borbotó en el segon lloc amb 14 punts i a Faura en cinqué lloc amb 5.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana