Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La localitat de Parcent escenari de les finals del V campionat autonòmic de Pilota Grossa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

La localitat de Parcent escenari de les finals del V campionat autonòmic de Pilota Grossa

Foto: Fedpival.

Les finals del V campionat autonòmic de Pilota Grossa es disputaran este diumenge 29 d’octubre en la localitat de Parcent. Al llarg del dia es viurà una gran jornada de convivència al voltant de la modalitat, ja que es disputaran un total de set finals, entre les que es troben les categories recreatives i federades.

La primera final serà la de la categoria sènior recreativa, en la que s’enfrontaran CPV Manuel A i el CPV Parcent B a partir de les 10:00h. Els dos equips ja es varen enfrontar en la fase de grups, en la qual va guanyar l’equip de Manuel per 3 cotos a 0.

A continuació, a partir de les 10:45h serà el torn per a la tercera categoria, en la que s’enfrontaran el CPV El Campello i el CPV Abdet H. L’equip del Campello arriba després d’haver remuntat en semifinals i haver afrontat el coto de desempat davant del CPV Ondara, mentre que l’equip de l’Abdet va guanyar en contundència als seus rivals en semifinals.

En tercer lloc, a partir de les 11.30h, la categoria mixta viurà el seu gran moment, el CPV Abdet A s’amidarà al CPV Parcent A. Els dos equips s’han mostrat molt regulars en un grup de competició que any rere any va augmentant el seu nivell.

L’ùltima final de matí serà la gran final de primera categoria, la qual reeditarà les finals de les dos últimes edicions, i es disputarà a partir de les 12:15h. El CPV Pinós buscarà tornar a guanyar i mantindré la seua condició de campions, encara que el CPV Abdet A no ho ficarà gens fàcil, com ja va demostrar en la final de la Supercopa, en la que es varen enfrontar al mes de setembre els dos equips.

Per la vesprada es viuran tres finals més.

En primer lloc, a partir de les 16:00h es disputarà la segona categoria, on el CPV Abdet E i el CPV Murla tractaran d’alçar aquest trofeu. Els dos equips arriben en un gran estat de forma i segur que aconsegueixen donar un gran espectacle.

La categoria femenina es disputarà a continuació, el CPV Abdet, que fins el moment s’ha mostrat intractable en la resta d’edicions jugarà contra el CPV Baix Girona Beniarbeig El Verger C, jugadores que han disputat el campionat per primera vegada però que han mostrat un gran nivell. Segur que no ho ficaran gens fàcil.

Finalment, l’ùltima final del dia serà la corresponent   a categoria veterans. En aquesta el CPV Abdet B jugarà contra el CPV Murla. El primer equip nomenat es va imposar amb contundència als seus rivals, mentre que el CPV Murla va remuntar en semifinals a l’equip de l’Abdet C.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana