Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Este diumenge es la fase final autonòmica individual femenina de one wall dels 42 JECV

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Este diumenge es la fase final autonòmica individual femenina de one wall dels 42 JECV

Foto: Fedpival.
El Poliesportiu de Massalfassar serà l’escenari aquest diumenge de la fase final autonòmica individual femenina de one wall dels 42 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Des de les 9:00 hores, 78 xiques de 25 clubs i escoles de les tres províncies es donaran cita per a competir a les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, en una jornada que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Massalfassar i el Club de Pilotaris Massalfassar, a més de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i Caixa Popular.
Hi estaran presents les escoles d’Albuixech, Almenara, Alzira, La Baronia, Beniarbeig-El Verger, Bicorp, Carlet-Volea, El Genovés, Finestrat, Foios, Gata de Gorgos, La Murtera, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Moncada, Nàquera, Oliva, Ondara, Pelayo, Torrent, València-Marítim, la Vall de Laguar i Vilallonga.
L’escola amb més participants serà la del Genovés, amb 8 inscrites, seguida de Carlet-Volea, Massamagrell i la Vall de Laguar, amb 7. Per categories, el nivell infantil compta amb la llista més nombrosa, amb 24 jugadores. La categoria cadet presenta 16 xiques, per les 15 del grup aleví, les 12 juvenils i les 11 benjamines.
L’any passat Inés CPV Borbotó (benjamí), Elisa CPV Meliana (aleví), Laia CPV Bicorp (infantil), Mar CPV Massalfassar (cadet) i Lluna CPV Borbotó (juvenil) se’n van emportar el triomf a les finals celebrades a Massamagrell.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana