Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Bicorp, Favara, Gavarda, La Vall i Genovés triomfen a la 8º jornada de raspall parelles

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Bicorp, Favara, Gavarda, La Vall i Genovés triomfen a la 8º jornada de raspall parelles

Foto: Fedpival.
La huitena jornada del 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles Trofeu Diputació de València deixà a la primera categoria masculina els triomfs de Bicorp, Favara, Gavarda, La Vall i Genovés. Els tres primers s’han instal·lat en les posicions que donen accés a jugar les semifinals i són ara mateix, amb la Llosa -que va descansar-, els grans favorits per a jugar les eliminatòries.
8ª jornada
Al grup A, els dos primers, Bicoroliva Bicorp i Favara, obtingueren idèntic resultat en les seues partides previstes a domicili. Els de la Canal de Navarrés s’apuntaren un 0-25 contra Muro i el mateix va fer Gavarda contra Quatretonda, amb la qual cosa els dos, amb 21 i 18 punts, es distancien a la part alta de la classificació, ja que el tercer és Muro amb 13. Per la seua part, La Vall s’imposà per 25-5 al Family Cash Alzira B i els dos conjunts igualen a 6 punts, 2 menys que Quatretonda.
Quant al grup B, Favara també va signar un 0-25 contra CEPSA Alzira A i totalitza 18 punts, lluny dels 12 que acumula la Llosa de Ranes. Els alzirenys en tenen 8, un per davant del Genovés, que va superar a Gluk Gluk Xeraco (25-10); els xeraquers es mantenen amb 3 punts.
Pròxima jornada
La novena jornada, penúltima de la fase regular, enfrontarà, al grup A, a Bicorp contra Alzira B, a Gavarda contra La Vall i a Muro contra Quatretonda. Pel que fa al grup B, els duels seran Favara-Xeraco i La Llosa-Genovés.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana