Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Les promeses de la pilota valenciana protagonistes en el Circuit a Llargues

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Les promeses de la pilota valenciana protagonistes en el Circuit a Llargues

Foto: Fedpival.

Per segon any, el Circuit a Llargues també comptarà amb categoria juvenil. La competició presentarà als equips de Benimagrell, Top Recambios Castells, Murla i Orba, vigent campió després de superar a Parcent a la final de l’edició de 2022.

El circuit juvenil disputarà les seues tres jornades a diferents seus, amb la col·laboració dels respectius ajuntaments. Aquest dissabte 4 de novembre Murla acollirà la primera jornada. El dia 11, l’activitat es traslladarà a Castell de Castells. El dia 18, el carrer Benimagrell de Sant Joan d’Alacant tancarà la fase regular i quedarà definit l’ordre dels equips a la classificació i els enfrontaments de semifinals.
Aquesta primera jornada es divideix en dues partides. La primera programada a les 12:30 es decidirà entre els equips de Murla i Orba. A continuació, a partir de les 15:00 disputaran Benimagrell i Top Recambios Castells.
Les partides eliminatòries, com en el cas de la categoria sènior, es disputaran a Relleu el 10 de desembre. La final, també avantsala de la categoria absoluta, es celebrarà el 17 de desembre a Orba.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana