Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Benidorm lidera el Circuit a Llargues 2023

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Benidorm lidera el Circuit a Llargues 2023

Foto: Fedpival.
El carrer Joaquín Berenguer de La Nucia va acollir aquest diumenge la segona jornada de la sisena edició del Circuit a Llargues 2023. Benidorm, Top Recambios Castells i Sella s’imposaren en els seus respectius compromisos amb solvència. En el cas dels benidormers i els de la Marina Alta, el nou triomf els fa totalitzar 6 punts i comanden la classificació.
El matí arrancà amb el contundent triomf de Benidorm davant GRE Pilota Relleu, una partida molt desequilibrada i en la qual el conjunt relleuer no es va trobar a gust en cap moment al carrer. Els benidormers s’imposaren per 8-1 i han demostrat trobar-se en plena forma per a aconseguir el seu primer objectiu, classificar-se per a semifinals, meta que l’any passat no van poder assolir.
Top Recambios Castells va seguir l’estela de Benidorm amb altra àmplia victòria, en el seu cas davant Laguar, per 3-8. El conjunt de la Marina Alta també acumula 6 punts i presenta la seua candidatura també per a ser un equip important en aquesta edició del Circuit a Llargues.
De vesprada, el duel ‘clàssic’ entre Sella i Parcent va ser dominat pels de la Marina Baixa. L’equip sellard s’imposà amb un eloqüent 8-2 als parcentins i estrena el seu caseller de punts, mentre que Parcent i Laguar tanquen la llista encara sense puntuar. Per la seua part, Relleu i Sella totalitzen 3.
La tercera jornada del Circuit a Llargues es celebrarà el pròxim diumenge a Xaló. El carrer Canonge En Pere Maurí serà l’escenari de les tres partides programades. A les 10:00 obriran el foc dos equips que busquen omplir el seu calaix, Parcent i Laguar. A les 12:00, els dos colíders, Benidorm i Castells, amidaran les seues forces. Per a les 15:00 està previst el duel veïnal entre Sella i Relleu, els dos amb la necessitat de sumar per tal de no despenjar-se de les posicions de privilegi.
Murla i Castells dominen a la categoria juvenil
El dissabte es va estrenar la segona edició del Circuit a Llargues juvenil. El carrer Pare Vives de Murla va albergar les dos partides organitzades per a la primera jornada. El conjunt murler va obrir la jornada amb un triomf davant Orba (8-5).
Pel mateix resultat es va imposar Top Recambios Castells contra Benimagrell (5-8). Després d’aquestos resultats, Murla i Castells lideren la taula amb 3 punts, mentre que Orba i Benimagrell esperen gaudir de millor sort en la següent jornada.
Aquesta segona jornada es celebrarà el pròxim dissabte al carrer Major de Castell de Castells. A les 12:30 hores s’enfrontaran Orba i Castells; per la seua part, Murla i Benimagrell es veuran les cares a partir de les 15:00 hores.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana