Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Així ha sigut l´inici de les semifinals del 37º Campionat Autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Així ha sigut l´inici de les semifinals del 37º Campionat Autonòmic

Foto: Fedpival.

El 37 Campionat Autonòmic de frontó individual Trofeu Generalitat Valenciana 2023 va donar el tret d’eixida a les semifinals a les categories de Primera i Segona A cap de setmana i Juvenils. A la màxima categoria, els dos principals favorits, Adrián CPV Quart de Poblet i Alejandro PPAF El Puig, s’imposaren a les partides d’anada i donaren el primer pas per fer-se amb el bitllet cap a la final del pròxim dissabte 18 al frontó pugenc.

PRIMERA CAP DE SETMANA

Alejandro, tot i acabar la fase regular com a campió de grup, va exercir com a amfitrió a la partida d’anada del seu emparellament contra Gaizka CPV Parcent. El de Paterna es va imposar amb claredat (41-21) i haurà de confirmar eixe avantatge el pròxim dissabte a les 16:00 hores al frontó de la Vall de Laguar, davant un Gaizka que no posarà les coses gens fàcils.

Per la seua part, Adrián va guanyar, també al Puig, el primer assalt de la seua eliminatòria contra Saül PPAF El Puig (29-41). El jove jugador pugenc, nou a la categoria, va donar la cara davant el vigent subcampió. La partida de tornada es jugarà el pròxim diumenge de matí al frontó de Quart de Poblet.

SEGONA A CAP DE SETMANA

A la categoria d’argent només es va disputar una de les dos partides de semifinals, ja que el duel entre Albert CPV Tavernes Blanques i Jokin CPV Quart de Poblet va quedar suspés. Per la seua part, l’enfrontament entre Vicente CPV Moixent i Marco PPAF El Puig va acabar amb resultat favorable per al segon per 26-41.

JUVENILS

Pel que fa a la categoria juvenil, Sergio CPV Borbotó va dominar a la partida d’anada davant Bernat CPV Carlet Volea per 29-41. L’altra eliminatòria enfronta a Alberto CPV Borbotó i Marc CPV Quart de Poblet.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana