Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
La Baronia, Torrent, Manises i la Pobla de Vallbona semifinalistes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

La Baronia, Torrent, Manises i la Pobla de Vallbona semifinalistes

Foto: Fedpival.

El 37 Campionat Interpobles de galotxa en trinquet Gran Premi Edicom 2023 completa aquest cap de setmana la fase regular. A Primera categoria estan decidits els equips que disputaran les eliminatòries de semifinals. En l’última jornada disputada, el CPV La Baronia, que té assegurada la primera plaça del grup, va patir la primera derrota del curs a Torrent.

9ª jornada

Per 70-40 es va imposar Trinquet de Torrent A al líder el passat dissabte. Tot i la derrota, La Baronia acabarà com a primer amb 17 punts, ja que els torrentins descansen a l’última jornada i completaran el seu recorregut a la fase regular amb 14 unitats.

Darrere dels de l’Horta Sud, amb 11 punts, es troba Caixa Popular Manises, que va superar 70-50 a Caixa Popular La Pobla de Vallbona. Com que els manisers s’imposaren a les dos partides de la lligueta contra Torrent, encara poden millorar la seua posició i finalitzar segons de grup.

De tota manera, Manises té en propietat la tercera plaça, ja que també l’afavoreix el duel particular contra La Pobla, que ara mateixa té 8 punts i no es pot moure de la quarta fila.

Pròxima jornada

La jornada que donarà pas a les semifinals enfrontarà a La Baronia contra Manises, d’una banda, i a La Pobla de Vallbona contra Riba-roja, d’altra.

Resultats 9a Jornada

Trinquet de Torrent A 70

CPV La Baronia 40

Caixa Popular Manises A 70

Caixa Popular La Pobla de Vallbona A 50

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana