Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Marquesat, Beniparrell, Montserrat i Borbotó ¡a semifinals!

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Marquesat, Beniparrell, Montserrat i Borbotó ¡a semifinals!

Foto: Fedpival.

A la desena jornada de l’Interpobles carrer de galotxa Gran Premi Edicom s’ha decidit l’ordre en el qual els equips classificats passaran a jugar les semifinals. Marquesat, Beniparrell, Montserrat i Borbotó són els semifinalistes d’aquesta competició tan disputada on els quatre equips estan en un alt nivell. Marquesat passa com a primer del grup A i Montserrat com a líder del B.

10a jornada

Al grup A, Beniparrell va caure a casa davant Marquesat per 30-70. Aquesta era la partida més esperada de la jornada, ja que aquest enfrontament decidia qui passava com a líder de grup a les semifinals. Els d’Alfarp van demostrar un cop més la seua alta competitivitat i es va endur el pas a la final com a primer de grup amb un total de 15 punts respecte als 14 que han sumat els beniparrellins.

Per la seua part, Massalfassar va guanyar a Campanar per 70-5.

Pel que fa al grup B, Montserrat va véncer un cop més. En aquesta ocasió va guanyar per 30-70 contra Foios. Aquesta victòria fa que revalide el seu lideratge i passe com a primer de grup amb 25 punts. Foios s’ha quedat fora del pas a les semifinals.

Borbotó no va tindre les coses gens fàcils a casa, ja que va jugar una partida molt igualada contra Godelleta amb un resultat de 70-65. Després d’aquesta partida tan renyida Borbotó ha aconseguit el segon pas a les semifinals del grup B amb 22 punts. Godelleta per la seua part ha aconseguit igualar en puntuació a Meliana amb 13 punts, però es queda amb el quart lloc, ja que en el duel directe Meliana va véncer.

Faura va guanyar per 70 – 0 a Meliana. Els de les Valls han acabat la competició amb 11 punts.

Pròxima jornada

A l’anada de semifinals s’enfrontaran Beniparrell contra Montserrat i Borbotó jugarà contra Marquesat.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana