Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Victòries de Top Recambios Castells, Sella i Relleu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Victòries de Top Recambios Castells, Sella i Relleu

Foto: Fedpival.

L’Avinguda d’Espanya de La Torre de les Maçanes va acollir aquest diumenge la quarta jornada del 6 Circuit a Llargues. Top Recambios Castells, Sella i Relleu aconseguiren la victòria en la penúltima cita de la fase regular i, juntament amb Benidorm, ja han certificat el seu bitllet per a les semifinals del 10 de desembre a Relleu.

Top Recambios Castells i Parcent obriren el foc amb una partida en la qual els primers van demostrar la seua superioritat en la classificació, ja que han guanyat les quatre partides que han disputat. El triomf per 8-2 de Castells el fa totalitzar 12 punts, pels 2 que en tenen els parcentins.

Sella i Benidorm disputaren a continuació la partida més igualada de la jornada. Els sellards s’embutxacaren el triomf per 8-5 i, amb 9 punts, avancen als benidormers a la classificació, que es queden amb 6 unitats, després d’un duel prou disputat.

Amb 6 punts també es troba Relleu, que va adjudicar-se la victòria en la tercera i última partida davant Laguar. Els relleuers guanyaren també per 8-2 i s’enganxen a la part alta de la classificació. Els guarers tanquen la llista amb un punt.

Serà precisament la Vall de Laguar la seua de la cinquena i última jornada de la lligueta el pròxim diumenge, amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Club Pilota Laguar. A les 10:00 hores, Castells i Relleu seran els primers en competir. A les 12:00 s’enfrontaran els locals, Laguar, contra Sella. Des de les 15:00 es completarà la sessió amb la partida entre Parcent i Benidorm.

SERVIDES LES SEMIFINALS JUVENILS

El carrer Benimagrell de Sant Joan d’Alacant va acollir dissabte la tercera jornada del Circuit a Llargues en categoria juvenil. L’última cita d’aquesta fase va determinar l’ordre dels emparellaments de semifinals, que també es jugaran el dia 10 a Relleu.

Murla tanca la lligueta com a líder, tot i la seua derrota davant Top Recambios Castells (8-6). Els murlers sumen 7 punts, pels 5 de Castells. Amb 6 punts, segon, es troba Murla, que va guanyar als amfitrions (4-8).

D’aquesta manera, les semifinals amidaran, d’una banda, a Benimagrell i Murla i, d’altra, a Castell de Castells i Orba.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana