Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Així va ser la 3º jornada de la XVII Lliga CaixaBank de raspall

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Així va ser la 3º jornada de la XVII Lliga CaixaBank de raspall

Foto: Fedpival.

Ahir al trinquet de Bellreguard es va decidir quin és l’equip que lidera la classificació

La tercera jornada de la XVII Lliga CaixaBank de raspall professional femení es va disputar ahir, dijous 23 de novembre, al trinquet de Bellreguard.

La primera partida de la jornada la van protagonitzar els equips d’Aida, Anabel i Júlia contra el d’Erika, Mar i Marina. Aquesta partida va deixar un 25 a 5 a favor de les roges, que van demostrar un gran solvència enfront de les seues rivals que encara no han trobat la fórmula per poder aconseguir la victòria en aquesta lliga.

La segona va ser la partida més atractiva de la jornada, ja que s’enfrontaren els equips que anaven capdavanters en la classificació. El potent equip encapçalat per Ana va deixar en 10 a l’equip de la vigent campiona individual, Victoria. Les tres jugadores de blau s’han compenetrat molt bé durant tot el que porten jugant i han pogut superar a l’equip de Victoria, Natalia i Mireia que pel moment també es mantenia invicte fins al dia d’ahir.

La pròxima jornada d’aquesta Lliga CaixaBank es disputarà el diumenge a partir de les 12:00 amb dues partides ubicades als trinquets de Piles i Ontinyent. Al trinquet de Piles se celebrarà la partida entre els equips d’Erika, Mar i Marina i el d’Ana, Amparo i Isabel. Per altra part, a Ontinyent s’enfrontaran Irene, Myriam i Joana contra Aida, Anabel i Júlia.

Por Golsmedia