Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Aquest dimarts i dimecres a per la 2ª sèrie de finals del 37 Campionat Autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Aquest dimarts i dimecres a per la 2ª sèrie de finals del 37 Campionat Autonòmic

Foto: Fedpival.

El frontó municipal J.A. Montesa del Puig acollirà aquest dimarts i dimecres la segona sèrie de finals del 37 Campionat Autonòmic de Frontó Individual Trofeu Generalitat Valenciana 2023, amb la col·laboració tant de l’Ajuntament com de la Penya Pilotaris Amics del Frontó El Puig.

Després de la disputa el dissabte 18 de les finals de Primera, Segona A i Juvenil, entre dimarts i dimecres el torn serà per a les categories d’Entre Setmana. Primera, Segona A, Segona B i Tercera coneixeran als seus nous campions.

PRIMERA ENTRE SETMANA

La final de Primera estarà protagonitzada per Iván CPV La Pobla de Vallbona i Julio CPV Vinalesa. El vallbonenc aplega a la final després d’una semifinal d’infart contra Miguel CPV Castelló, ja que Iván guanyà per 41-28 la partida d’anada però va caure a la tornada per 41-29.

Algo més tranquil·la va ser la classificació de Julio. El vinalesí s’imposà per 41-22 a José Vicente CPV Almussafes en el primer assalt i va cedir per 41-34 al frontó de la Ribera Alta.

La partida es jugarà el dimecres 29 a partir de les 20:15 hores i es podrà veure en streaming a través del canal de YouTube de la PPAF El Puig (pilotarispuig).

SEGONA A ENTRE SETMANA

Juan Carlos CPV Almussafes i Jonatan CPV Castelló jugaran la final d’aquesta categoria. Juan Carlos remuntà un 41-34 davant Jaume CPV Castelló amb un 41-23 a la tornada. Jonatan, per la seua part, superà en les dos partides a Dani CPV Borbotó.

Aquest títol es decidirà el dimecres a partir de les 19:00 hores.

SEGONA B ENTRE SETMANA

José Luis CPV Casinos i Juan CPV Almassora han viscut unes semifinals relativament còmodes. Tant el del Camp de Túria com el de la Plana Alta guanyaren les dos partides davant, respectivament, Javi CPV Onda i Lluís CPV La Pobla de Vallbona.

La final de Segona B es jugarà dimarts des de les 20:15 hores.

TERCERA ENTRE SETMANA

La partida pel títol que començarà abans serà la de Tercera. Tant Alex CPV Dénia com Adrián CPV Campanar hagueren de treballar de valent per a classificar-se. El de la Marina Alta va fer valdre davant Vicente CPV Castelloner el 41-33 de l’anada amb un 41-33 en contra a la tornada.

Per la seua part, Adrián va cedir primer 41-34 contra Salva CPV La Pobla de Vallbona, però la tornada es va resoldre amb un 41-30 al seu favor. L’enfrontament arrancarà aquest dimarts a les 19:00 hores.

DIVENDRES I DISSABTE, LES ÚLTIMES FINALS

La tercera i última entrega es jugarà el divendres 2 i el dissabte 3, també al frontó del Puig. Les categories de Segona B i Tercera Cap de Setmana, Femenina A i Femenina B seran les últimes en coronar els seus nous campions i campiones.

SEGONA B CAP DE SETMANA

Juanvi CPV Quart de Poblet i Alberto PPAF El Puig seran els actors principals d’aquesta final. Els dos han hagut de deixar fora en semifinals a companys de club. Juanvi s’imposà a José Miguel amb dos bons triomfs, mentre que Alberto es classificà de forma agònica: Manolo li guanyà 41-37 el primer enfrontament, però el finalista aconseguí remuntar amb el 41-36 definitiu.

La partida es disputarà el divendres a partir de les 20:15 hores.

TERCERA CAP DE SETMANA

Óscar CPV Ontinyent també va alçar un marcador en contra davant Domingo CPV Riba-roja i jugarà la final. El seu rival serà Joan PPAF El Puig, que va deixar fora a Daniel CPV Ontinyent. Divendres des de les 19:00 anirà de bo.

FEMENINA A

El dissabte dia 2 les finals femenines posaran el punt final. La partida pel títol de la categoria Femenina A enfrontarà a Ana CPV Borbotó i Aina CPV Meliana. Les dos han superat amb autoritat la ronda de semifinals, la primera davant Noelia CPV Beniparrell i la segona contra Ana CPV Alfara del Patriarca.

La partida arrancarà a partir de les 18:15 hores i també es podrà seguir en streaming a través del canal de YouTube de la PPAF El Puig (pilotarispuig).

Quant a la categoria Femenina B, les protagonistes seran Andreea CPV Carlet Volea i Meritxell CPV Marquesat. Les dos jugadores també han dominat a les seues rivals de semifinals, Maria CPV Castelló i Gemma CPV Carlet Volea, respectivament. Aquesta final donarà inici a les 17:00 hores.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana