Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Este dimecres es presenta el 2º Trofeu Rolser de Raspall femení professional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pilota velnciana
Foto: Fedpival.

Este dimecres es presenta el 2º Trofeu Rolser de Raspall femení professional

Foto: Fedpival.

Aquest dimecres dia 29 de novembre, a les 12:30 hores, tindrà lloc al Trinquet Pelayo la presentació del segon Trofeu Rolser de Raspall femení professional, que enguany es disputarà del 5 al 9 de desembre als trinquets de Dénia, Bellreguard i Pedreguer, on es celebraran les finals.

A l’acte de presentació, on es donarà a conèixer el cartell del II Trofeu Rolser de Raspall Femení, estaran presents Joan Server, gerent de Rolser; Santi Navarro, director esportiu de la Federació de Pilota Valenciana; Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer; així com les jugadores que participaran en el Trofeu.

El Trofeu Rolser de Raspall Femení es va celebrar per primera vegada l’any passat, amb un èxit de joc i de públic. El trinquet de Pedreguer es va omplir en una vetlada inoblidable en la qual les 12 jugadores protagonistes van fer vibrar als assistents amb les dos partides celebrades gràcies a aquesta aposta per la pilota femenina de la mà de la reconeguda empresa de la Marina Alta.

La nit esportiva arrancà amb la partida entre Judith de Laguar, Ana de Beniarbeig i Maria de Beniarbeig contra Ivet de Sueca, Claudia de l’Alqueria de la Comtessa i Ester de Pedreguer. El triomf va correspondre a aquestes últimes per un ajustat 20-25, en duel ple d’alternatives i on els equips al rest dominaren sobre els que feien la treta.

L’actuació dels ‘Sbandieratori delle Sette Contrade» italians i la seua representació amb les banderoles com a protagonistes donà pas al plat fort de la nit, la partida entre Victoria de València, Fanni de Beniarbeig i Marina d’Algímia d’Alfara contra Irene de Massamagrell, Amparo de Moncada i Aida de Moixent, amb triomf per a les roges per 25-15.

ROLSER I LA PILOTA: UNA PARELLA COMPROMESA.

El lligam de Rolser amb l’esport de la Pilota ve de lluny. És una afició heretada de generacions anteriors i que en l’actualitat l’empresa segueix recolzant mitjançant patrocinis d’equips i d’esdeveniments.

En el 50é aniversari de la companyia, Rolser fins i tot va emprar el tan característic “Va de Bo!” com a eslògan de la campanya que commemorava el mig segle d’història de l’empresa. Text: Fedpival.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana