Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten s’emporta l’or i Maurice Eckhard la plata en la tercera prova del Campionat del Món

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten s’emporta l’or i Maurice Eckhard la plata en la tercera prova del Campionat del Món

Ricardo Ten no es cansa de guanyar, i ahir va tornar a aconseguir una altra medalla, en aquest cas d’or, en la prova en ruta de la Copa del Món de Ciclisme Adaptat MC1. Per la seua banda Maurice Eckhard va aconseguir la de plata en MC2, per la qual cosa tots dos tornen de Canadà amb dues medalles després de les aconseguides en la prova de contrarellotge. Fotos: RFEC.

Ricardo Ten or després d’una intel·ligent carrera

En la categoria de MC1 en ruta, Ricardo Ten tenia grans rivals com el campió del món Pierre Senska o el canadenc Ross Wilson, que van ser bronze i plata respectivament ja que no van poder atrapar al valencià que va entrar en solitari en la meta amb un temps d’1:31.31, vuit segons millor que el seu immediat perseguidor.

La carrera va ser sempre de cara per a Ricardo Ten, que va veure com va entrar en l’escapada bona per a distanciar-se des de ben ràpid dels seus rivals. Els seus companys de fugida van ser el propi Ross Wilson i l’alemany Tauber. En un arreó final del valencià el canadenc no va poder seguir-ho, i encara que va aguantar prop de Ten, no va aconseguir contrarestar la seua demostració de força. Tanca així Ricardo Ten aquesta tercera prova de la Copa del Món amb l’or en ruta i la plata en contrarellotge, un espectacular botí.

Maurice Eckhard segon en MC2

El ciclista nascut a França, encara que ha viscut tota la seua vida a la Comunitat Valenciana, Maurice Eckhard, també va aconseguir la doble presea, en una carrera on l’escamot es va adonar prompte que havien deixat massa avantatge al canadenc Tristen Chernove, campió del Món que esperonat per la seua gent va ser capaç de culminar l’exhibició per a creuar en solitari.

Un minut i quaranta-set segons després va arribar Eckhard, que va mantenir la sang freda i va saber tenir controlat al rus Arslan Gilmutdinov, que no va arribar a ser amenaça per al corredor del Projecte Fer i que es va haver de conformar amb la medalla de bronze. El ciclista aconsegueix així augmentar el seu palmarès i tancar la ferida del passat mundial, on es va quedar molt prop d’aconseguir medalla en ambdues modalitats.

Categorías Deporte Adaptado