Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
NATACIÓ PARALÍMPICA | Els valencians tornen de l’Europeu amb 8 medalles de bronze

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

NATACIÓ PARALÍMPICA | Els valencians tornen de l’Europeu amb 8 medalles de bronze

El Campionat d’Europa de Natació Paralímpica, que s’ha celebrat a Dublín del 13 al 19 d’agost, ha encastellat a una expedició valenciana que ens ha brindat jornades espectaculars a força de medalles.

Els valencians Ariadna Edo, Eva Coronado, José Antonio Marí i Sergio Martos han brillat a la capital irlandesa conquistant 8 preseas de bronze.

Categoria masculina

El més laureado de tots ha estat el benjamí Sergio Martos amb un total de 3 bronzes. En el seu primer Europeu Absolut i amb només 18 anys ha pujat al tercer calaix del podi en els 50m lliures S8, en els 100m esquena S8, i en els 100m lliures S8.

Li segueix el seu company José Antonio Marí, qui als seus 30 anys és el més veterà del grup. Marí ha acabat amb dos bronzes: en els 100m papallona S9 i en els 50m lliures S9.

Categoria femenina

La castellonenca Ariadna Edo va ser bronze tant en els 200m estils S13 com en els 100 m lliures S13. La seua companya Eva Coronat, va pujar per primera vegada al podi en un Europeu gràcies al bronze en els 100m esquena S14.

Així doncs, els integrants del Proyecto FER han sumat la friolera de vuit metalls individuals en l’Europeu de Natació Paralímpica de Dublín. Es tanca així un dels campionats més prolífics per als interessos dels representants de la Comunitat.

Categorías Deporte Adaptado