Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
ATLETISME ADAPTAT | La Marató, la Mitja Marató i el 10K li obren la porta a les categories de persones amb discapacitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME ADAPTAT | La Marató, la Mitja Marató i el 10K li obren la porta a les categories de persones amb discapacitat

La Mitja Marató, la Marató i la 10K Trinidad Alfonso han presentat les categories per a persones amb discapacitat, les quals ja participaran en les edicions de 2018 que se celebraran a la ciutat de València durant els propers mesos.

Aquestes grans proves obren la porta a més de 400 atletes que es distribuiran en les quatre categories que han estat presentades: persones amb discapacitat en cadira de rodes, discapacitat funcional, sensorial o intel·lectual.

400 atletes que es distribuiran en les quatre categories que han estat presentades

 

Es tracta d’una aposta que va un pas més enllà en la incessant lluita per la integració social a través de l’esport en la qual entitats com la Fundació Trinidad Alfonso, la SD Correcaminos o la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), entre uns altres, no cessen de treballar.

A l’acte de presentació d’aquestes quatre categories, que ha tingut lloc a la seu social de CaixaBank, no han faltat Xicu Costa, director territorial de CaixaBank de la Comunitat Valenciana; Juan Botella, gerent de SDCorrecaminos; Pilar Javaloyas, presidenta de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA); i Alberto Sendín, corredor de la Mitja Marató València i 10K València Trinidad Alfonso (del C.D. Never Stop Running).

Juan Botella, gerent de la SD Correcaminos assegura que des de l’organització “no volem suplantar les proves absolutes. Volem fer una prova el més integradora possible”, ha explicat.

Amb aquesta nova iniciativa, al voltant de 400 esportistes podran participar en aquestes tres proves a les quals no podien accedir fins al moment i comptaran amb un descompte del 50 % en la inscripció.

Categorías Deporte Adaptado