Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA ADAPTAT | Tres equips valencians participaran en el Campionat d’Espanya Feddi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA ADAPTAT | Tres equips valencians participaran en el Campionat d’Espanya Feddi

Hui arranca el Campionat d’Espanya de Futbol Sala per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual que organitza FEDDI on es troben tres equips valencians entre els participants. Fotografia portada: Alter València. Fotografía portada: Alter Valencia.

A donar la campanada!

Des d’este dimecres fins a diumenge que ve tindrà lloc en Dos Germanes (Sevilla) este campionat que reunix als millors equips del futbol sala adaptat de tota la nació. Entre ells, es troben tres valencians, un en el màxim nivell i un altre en la Segona Divisió de la categoria Nivell Competició i un altre en la Segona Divisió del Nivell Adaptat.

En la Primera Divisió està l’Alter València que s’haurà de veure les cares amb l’Aspajunide (Múrcia) , A La Par (Madrid) , CD Ansansull (Andalusia) , Santiago Santaella (Andalusia), Apadis Algesires (Andalusia) , Discapagua (Canàries), A.C.D.E Cantàbria (Cantàbria) i Primisport (Múrcia).

Quant a la Segona Divisió, el nostre representant, l’Aderes Burjassot, es veurà les cares davant de l’Afandice (Madrid), ADAS Salamanca (Castella i Lleó), Apadis Madrid (Madrid), El Bellotín (Extremadura), ANSES Sevilla (Andalusia), El Madroño (Madrid) i Dispacint (Canàries).

En la categoria de Nivell Adaptat i en Segona Divisió, estarà l’equip valencià restant, en este cas, el DXT Sense Adjectius. Els nostres estan emparellats amb l’Aspajudine ‘C’ (Múrcia), Asprona Bierzo (Castella i Lleó), CD Civitas (Canàries), Fundació Ser (Madrid), Anidi Dos Germanes (Andalusia), RSD Alcalá Tupujume (Madrid) i ATL Fortius Aspapros (Múrcia).

Les trobades es disputaran Al Palau d’Esports Dos Germanes i en el Pavelló Esportiu Els Mantecillos, ambdós, situats en la localitat de Dos Germanes (Sevilla).

Un campionat que reunix a tot el país

El Campionat d’Espanya de Futbol Sala per a persones amb Discapacitat Intel·lectual reunix a més de 38 equips, sumant així més de 290 jugadors que participaran durant estos dies a Sevilla.

Coneix tota la informació sobre el Campionat ACÍ.

Categorías Deporte Adaptado