Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
FUTBOL SALA ADAPTAT | Dos medalles per als valencians en el Campionat d’Espanya Feddi

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

FUTBOL SALA ADAPTAT | Dos medalles per als valencians en el Campionat d’Espanya Feddi

Bona participació en el Campeonato d’Espanya de Futbol Sala per a Persones amb Discapacitat Intelectual donde dos equips valencians van poder pujar-se al podium a alçar la copa de bronze. Foto portada: FEDDI.

Este cap de setmana es disputava en Dos Germanes (Sevillas) el Campionat d’Espanya de Futbol Sala Adaptat que organitza FEDDI. En ell havien tres participants valencians, el DXT Sense Adjectius, Aderes Burjassot i Alter València, tots ells competint en diferents categories.

Semipleno en medalles per als equips valencians

I és que, dos equips de la Comunitat es van poder pujar al podium després del gran campionat realitzat en les diferents modalitats. No va haver-hi tan bona fortuna per a l’Aderes Burjassot que va ser el pitjor equip valencià del torneig on no va aconseguir passar ni de grups i quedant en últim lloc, encara així, l’objectiu més enllà que aconseguir alguna medalla, era el de disfrutar i viure l’experiència d’un Campionat d’eixe nivell.

Un poc més de fortuna van tindre els altres dos equips, el DXT Sense Adjectius i l’Alter València que van quedar tercers després de caure ambdós en la semifinal.

En els seus respectius partits el Sense Adjectius va aconseguir superar en el tercer i quart posat al Fundació SER per zero gols a dos mentres que l’Alter València ho va fer superant al Discapgua amb un contundent set a tres.

Categorías Deporte Adaptado