Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten bat el rècord del món de persecució en Apeldoorn

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Ricardo Ten Mundial Apeldoorn 2019
El valencià feliç després de batre el rècord del món de persecució classe C1.

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten bat el rècord del món de persecució en Apeldoorn

El valencià feliç després de batre el rècord del món de persecució classe C1.

Se’ns acaben ja els qualificatius per al valencià Ricardo Ten, qui no ha pogut emprendre de millor forma l’intent de revalidar el títol mundial de persecució en classe C1. L’integrant del HyundaiKoryo Car i del Projecte FER acaba de batre el rècord del món en el Mundial de Ciclisme Adaptat en Pista que s’està disputant en Apeldoorn.

I ho ha fet en imposar-se en la classificatòria de persecució, prova que ha arrencat passades les 11:00 hores del matí, amb un fantàstic crono de 3.50.051. Sensiblement emocionat ha volgut agrair el suport de tota la gent. “Estic encantat de tota la gent que està darrere, de tot el suport. Moltes gràcies”, declarava instants després.

Nou rècord mundial de persecució C1 amb 3.50.051.

El somni dels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020 està cada vegada més a prop. Ricardo està recollint els fruits d’un dur treball que l’està portant a fer història. “Això demostra que hem treballat molt bé. Estic molt content de poder estar a aquest nivell. Amb tot el viscut en la meva carrera esportiva això és un regal“.

A partir de les 20:15 hores de la vesprada, el valencià es jugarà l’or contra el xinès Zhangyu Li. La pugna pel bronze quedarà entre el canadenc RossWilson i l’alemany Pierre Senska. Tant de bo vegem al corredor del Hyundai Koryo Car en el més alt del podi revalidant el títol del món.

Pugnarà per revalidar el títol contra Zhangyu Li.