»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten arredoneix un Mundial perfecte amb un or en scratch C1

Foto del podi de la prova de scratch. Foto: Real Federació Espanyola de Ciclisme.

Ricardo Ten no pot parar de guanyar. Després d’aconseguir penjar-se la medalla d’or en persecució individual C1 i collir el bronze en la prova d’1 quilòmetre, el paralímpic valencià ha tornat a pujar-se al podi del Campionat del Món de Apeldoorn 2019, aquesta vegada com a campió del món en la prova de scratch C1.

Tercera medalla per a Ricardo Ten en aquest mundial, sisena per al combinat espanyol

El ciclista del Projecte FER va materialitzar una carrera fantàstica durant la jornada matinal de hui. Mancant encara 20 voltes per a la conclusió de la carrera, Ricardo Ten va realitzar un atac que acabaria per decantar la prova al seu favor malgrat portar-se la victòria en un ajustat sprint final.

Ricardo Ten al costat del seu entrenador, Félix García Casas. Foto: RFEC.

Per tant, Ricardo Ten tanca d’aquesta forma un mundial de somni on, a més de polvoritzar diversos rècords mundials, també s’ha imposat en la classificació general del ómnium, resultat que corona un excels Campionat del Món en el qual ha eixit amb un metall en el coll en els tres dies de competició.

Per part seua, Maurice Ekhard no ha pogut pujar-se al podi en aquest mundial. El valencià, que disputava la prova de scratch en modalitat C2 va disputar la carrera fins al final, manifestant les seues ganes de penjar-se una medalla mundialista en provar amb un atac mancant cinc voltes, però el grup li va neutralitzar prompte i l’espanyol va tindre a veure com Tristen Chernove, Alejandro Perea i Liang Guihua copaven els tres primers llocs.