Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
FUTBOL ADAPTAT | La Selecció Espanyola d’Alamar i Iván López aconseguix el bronze en el Grand Prix de Tòquio

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

FUTBOL ADAPTAT | La Selecció Espanyola d’Alamar i Iván López aconseguix el bronze en el Grand Prix de Tòquio

La Selecció Espanyola de futbol 5 per a cegos ha aconseguit un important bronze en el Grand Prix de Tòquio després de derrotar els amfitrions per un resultat de 0-1. El gol va ser decisiu al final de la trobada i ho va anotar el valencià Sergio Alamar. Foto: Proyecto FER.

Dos importants actius de l’equip espanyol que va participar en la capital nipona eren els representants de la Comunitat Valenciana i membres del Proyecto Fer, Sergio Alamar, que ja comentem abans, i Iván López.

Els espanyols es van enfrontar a Japó pel tercer i quart lloc després de guanyar a Colòmbia i a Rússia i perdre enfront d’Argentina, que derrotaria en la final a Inglaterra.

El partit en què la Selecció Espanyola es va proclamar tercera de la competició va ser molt igualat, amb un conjunt amfitrió que volien emportar-se almenys una medalla en sa casa que no els va ser possible d’aconseguir. Amb el pas dels minuts els de Jesús Bargueiras, seleccionador espanyol, se van anar apoderant del control del partit, encara que sense arribar a resoldre en els últims metres. No obstant això, no es van rendir i el valencià Sergio Alamar, després d’una increïble juagada, en la que va eixir amb el baló controlat des del seu camp, va aconseguir anotar el primer i últim tant de la trobada.

El tercer lloc plena al combinat de ‘La Roja’ d’il·lusió de cara als pròxims Jocs de Tòquio 2020. Sin embargament, saben que no va ser gens fàcil ja que només els permetria ser partícips d’esta gran cita aconseguint arribar a la final de l’europeu celebrat a Roma el pròxim mes de setembre.

Categorías Deporte Adaptado