Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
FUTBOL ADAPTAT | El Castelló barallarà pel tercer lloc en el Campionat Nacional de futsal per a sords

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Partido de semifinales entre el Castellón y el Granada

FUTBOL ADAPTAT | El Castelló barallarà pel tercer lloc en el Campionat Nacional de futsal per a sords

Partido de semifinales entre el Castellón y el Granada

El CD Castelló jugarà pel tercer lloc del Campionat Nacional per a sords este diumenge 7 d’abril, disputat en les localitats cordoveses de Vilafranca de Còrdova i Adamuz, després de realitzar una grandíssima fase de grups passant com primers i caure davant del Granada. Foto: Federación Española de Deportes para Sordos.

El representant de la Comunitat Valenciana es presentava com un dels favorits després de ser el subcampió de l’última edició i amb moltes expectatives posades en este torneo.

Fase de grups

La primera trobada el Castelló s’enfrontava contra el Sevilla en un partit que dòmino totalment i va demostrar les ganes que tenia de realitzar un bon paper obtenint un resultat favorable de 9-1. La segona trobada el conjunt castellonenc també obtindria una victòria amb aparent facilitat i amb una gran distància en el marcador contra l’Asorcas ganandi per 1-7.

El Castellón-Asorcas es classificava com primer del seu grup sense perdre cap partit

L’últim partit d’esta primera fase ho disputaria enfront del Casal Sords Barcelona en el que es jugarien el primer lloc del grup en una trobada molt igualat des de l’inici fins al final, però en el que el Castelló aconseguiria imposar-se per 3-2 a favor. D’aquesta manera aconseguia passar a la fase eliminatòria invicte per a enfrontar-se al segon classificat del Grup A.

Semifinals

La semifinal el Castelló la disputaria enfront del Granada en un partit tremendament parell i amb molts gols, en el que caurien eliminats en la tanda de penals.

En l’inici començaria guanyant el conjunt granadino, però amb el pas dels minuts els castellonencs aconseguirien donar-li la volta al marcador. No obstant això, en el final del primer temps els empatarien i arribarien amb taules al descans.

La segona mitat només comportaria un gol per a cada equip acabant amb un 4-4 final en el marcador, la qual cosa portaria a la tanda de penals. Des de la pena màxima el Castelló no trobaria sort amb el seu primer tir, quelcom que va aprofitar l’equip andalús per a emportar-se la victòria i plantar-se en la final.

L’ equip castellonenc barallarà pel tercer lloc contra el Casal de Sords de Barcelona

Finalment, el Castellón-Asorcas barallarà per la tercera plaça el diumenge a les 10:00 en un partit que ja es va viure en la fase de grups contra el Casal de Sords de Barcelona, que buscaran redimir-se de la seua anterior derrota.

Resultats fase de grups

9:00h CD Castellón-Asorcas 9-1 CDMS Sevilla

12:00h CDS Màlaga 1-7 CD Castellón-Asorcas

14:30 CD Castellón-Asorcas 3-2 CE Casal Sords Barcelona

Resultats semifinals

18:00h CDS Huelva 9-3 CE Casal Sords Barceloma

19:30h CD Castellón-Asorcas 5-6 CDS Granada

Categorías Deporte Adaptado