Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten suma una nova medalla de bronze en la crono

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
Ricardo Ten Ostende

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten suma una nova medalla de bronze en la crono

El valencià Ricardo Ten ha aconseguit una nova medalla per a Selecció Espanyola en la Copa del Món de Ciclisme Adaptat que s’està celebrant en Ostende (Dinamarca). Després de sumar medalles en la Copa del Món de Corridonia (ITA) amb una plata en la crono i un or en la prova en línia, Ten va aconseguir ahir una altra presea de bronze en la contrarellotge, quedant-se a sol 27 segons dels dos primers. Foto: Projecte Fer.
Ten no ha sigut l’únic espanyol que ha aconseguit la medalla en la segona jornada, ja que el tàndem que componen Adolfo Bellido i Noel Martín també van conquistar una medalla de bronze més. El duo espanyol va fer un temps de 47’16”.
Octavio Gilabert i Eloy Teruel van acabar dècims i Eckhard séptima
La jornada del divendres va estar plagada de bones notícies, ja que el rendiment dels de Félix García va ser formidable, tots els cliclistas alineats van finalitzar entre els deu primers. Ginesa López i Mayalen Noriega van finalitzar en cinquena posició.
Els valencians Octavio Gilabert i Eloy Teruel van concloure en la desena plaça, mentre que Ignacio Ávila i Joan Font van ser setens. En la classe C2, la també valenciana Maurice Eckhard va completar una bona actuació que li va portar fins a la setena posició en una contrarellotge molt igualada.

Por Golsmedia

Categorías Deporte Adaptado