Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten torna a guanyar en la Copa de Europa de Bourg

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
ricardo ten rfec

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten torna a guanyar en la Copa de Europa de Bourg

Ricardo Ten ho ha tornat a fer. El valencià ha tornat a guanyar en la primera jornada de la Copa d’Europa de Bourg en Bresse, destinada a les proves en línia. Ricardo Ten va véncer amb claredat i en solitari en la classe C1, mentre que l’altre valencià, Maurice Eckhard, ha  finalitzat quart en C2. Foto: RFEC.

La jornada ha acabat amb un gran balanç de 6 triomfs per a la selecció espanyola. A més de Ricardo Ten, han aconseguit la victòria Eduardo Santas, Sergio Garrote, Gonzalo García-Abella, Joan Reinoso i Ávila-Font.

Les carreres en línia han donat el tret d’eixida, mentre que les contrarellotge es disputaran hui. Cal recordar que la selecció espanyola afronta aquesta cita amb l’absència de Team Relay. El recorregut de la prova va ser un circuit de 10 quilòmetres.

Ricardo Ten està realitzant una temporada de matrícula d’honor, amb uns resultats que li acosten als Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. El ciclista valencià s’ha proclamat campéon en la categoria C1 en les Copes del Món disputadoas en Corridonia y Ostende. L’esportista del Hyundai Koryo Car i Projecte FER no es conforma amb això i sempre vol més.

Por Golsmedia

Categorías Deporte Adaptado