Deporte Adaptado
»
»
»
»
»
ESPORT ADAPTAT | La Selecció Espanyola de A-ball presenta esta disciplina creada en la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense
A ball seleccion española
Membres de la Selecció Espanyola d'A-ball. Foto: RFEF.

ESPORT ADAPTAT | La Selecció Espanyola de A-ball presenta esta disciplina creada en la Comunitat Valenciana

Membres de la Selecció Espanyola d'A-ball. Foto: RFEF.

Coneixes l’A-ball? Es tracta d’una nova modalitat paralímpica de futbol en cadira de rodes que ha sigut desenvolupada en la Comunitat Valenciana i el primer equip de la qual va ser valencià.

La Selecció Espanyola de A-ball viatjarà fins a la Xina per a la presentació mundial d’aquesta nova disciplina esportiva que ha sigut avalada per la RFEF.

Las paralimpiades es celebraràn un any abans dels Jocs de Tòquio 2020

Una delegació de futbol en cadira de rodes viatjarà el pròxim 27 d’agost fins a la ciutat xinesa de Tianjin per a presentar de forma oficial una nova modalitat paralímpica de futbol en cadira, l’A-ball, en el marc dels acords aconseguits i en el si dels Jocs Paralímpics de la Xina, que tindran lloc un any abans de les Paralimpiadas de Tòquio 2020.

Divendres passat, 23 d’agost, a les 19.00 hores en el poliesportiu municipal de Natzaret, València, es va realitzar l’últim test a Espanya, amb un breu entrenament al qual asitieron Juan i Luis Peinado, Tanco i Rubén, jugadors de la Selecció Nacional. Tots ells van estar sota la coordinació tècnica de César Iribarren.

Presentació mundial a Xina

Les autoritats polítiques i esportives del Bureau d’Esports del municipi de Tianjin, els representants de la Federació Nacional de l’Esport Adaptat de la Xina i del Comité Olímpic Internacional i membres de la Fundació Samarach, rebran a l’expedició espanyola.

Els jugadors espanyols realitzaran exhibicions en diverses universitats, poliesportius i escoles de futbol. A més, el colofó es produirà en la final nacional de bàsquet en cadira i també en la cerimònia de clausura dels jocs.

Qui formarà part de la delegació espanyola? Aquesta estarà coordinada per Enrique García, comissionat per la RFEF i l’Associació Espanyola de Futbolistes Internacionals que presideix l’ex jugador del València CF Fernando Giner, i José Bernardo Noblejas, president de l’Associació Espanyola de Foment de l’A-ball.

Por Golsmedia

Categorías Deporte Adaptado