»
»
Alberto Romero i María Carrasco vencen l’Infinitri Half Burriana

tricv

Aquest diumenge la ciutat de Borriana acollia per primer cop l’Infinitri Burriana Triathlon Festival. La competició aglutinaria diferents distàncies i modalitats durant tot el matí, Half, Aquabike MD, Olympic+ i Short. Prop de 400 triatletes es van trobar per gaudir d’aquest nou esdeveniment.

A les 8.30 hores entraven els primers triatletes a l’aigua. Tot i la situació meteorològica, que va fer que la natació es retallés a 1.000 metres en totes les distàncies, la competició va transcórrer amb total normalitat. Després del primer segment de natació Alberto Romero liderava la competició, seguit molt de prop per Nacho Villarruel i Rafa Madrid. En noies la primera a sortir de l’aigua era María Pilar Sebastián, seguida de Chantal Pitarch i María Carrasco.

Al segment ciclista els esperaven 84 quilòmetres, ha completat en un circuit de 4 voltes. Després de completar el circuit, a la competició masculina seguia liderant Alberto Romero, en segona posició arribava a la T2 Vicenç Castellà, seguit de Javier del Moral. A la classificació femenina es posava al capdavant María Carrasco seguida de María Pilar Sebastián i Chantal Pitarch.

21 quilòmetres de carrera a peu els quedaven per davant per finalitzar el triatló. Després de completar les 3 voltes reglamentàries d’aquest tercer segment, arribava a meta en primera posició i es proclamava vencedor d’aquesta primera edició de l’Infinitri Half Burriana, Alberto Romero, del club Cidade de Lugo Fluvial. El segon lloc seria per a Nacho Villaruel, del CE Rayoteam. En tercera posició creuaria la línia de meta Vicenç Castellà, del CN ​​Mataró. La vencedora finalment seria María Carrasco, del club Art Físic. El segon lloc seria per a María Pilar Sebastián, del Bicis-Pina-Daven Cars-Tritoledo. Al tercer calaix del pòdium va pujar la triatleta del Lea La Blanca, Chantal Pitarch.