Esport Local
»
»
»
»
»
Karen Faus i Pepe Segarra vencen al Triatló Olímpic No Drafting de Canet de Berenguer

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
tricv
Foto: TRICV.

Karen Faus i Pepe Segarra vencen al Triatló Olímpic No Drafting de Canet de Berenguer

Foto: TRICV.

Dissabte passat es va celebrar la tercera edició del Triatló de Canet, que es disputa en distància olímpica i en modalitat No Drafting. Més d’un centenar de triatletes s’han desplaçat fins a la localitat valenciana per poder gaudir d’aquesta prova, que a poc a poc s’aferma al calendari de triatlons de la Comunitat Valenciana.

Els més ràpids al primer segment de natació van ser Pepe Segarra i Irene Sánchez, que eren els primers a trepitjar la sorra, amb més d’un minut d’avantatge davant dels seus perseguidors. Per davant, 40 quilòmetres de disputar en solitari, per a tots els participants.

Després del segment ciclista Pepe Segarra continuava líder a la competició masculina. En noies la primera a completar aquest segon segment seria Karen Faus, que avançava Irene Sánchez. Només 10 quilòmetres de carrera a peu els separaven de la línia de meta, per proclamar-se vencedors de la prova.

Després de completar el tercer segment, Pepe Segarra, del CD ISD Huracà Port de Sagunt, es proclamava vencedor d’aquesta tercera edició, liderant de principi a fi la competició. En segon lloc creuava la línia de meta Adrián Escrig, del 3PW Almassora. El tercer lloc va ser per a Heribert Cubells, del CE Katoa Barcelona.

En dones Karen Faus, del Club Triatló Benirredrá, aconseguia mantenir la posició en el tercer segment, i es proclamava vencedora del Triatló Olímpic No Drafting de Canet de Berenguer. El segon lloc va ser per a Teresa Ribes, del Triatló Corriol. La tercera a travessar la línia de meta va ser Irene Sánchez, del BCNMAD Triatló.

Por Golsmedia