Llevant UE Femení.

Massanassa escenari d'un torneig d'Esclerosi Múltiple amb èxit de participació

Llevant UE Femení.

L’I Torneig de Futbol Femení per l’Esclerosi Múltiple realitzat en la localitat a Massanassa va tindre un gran acolliment en la seua primera edició. L’acadèmia internacional de futbol SIA Academy, al costat del club que ajuda en la seua gestió, SIA Massanassa CF van organitzar aquest esdeveniment benèfic destinat a l’Associació de la Comunitat Valenciana d’Esclerosi Múltiple.

el València CF, Llevant UD i Vila-real CF van ser els equips que van acompanyar al primer equip femení de Massanassa en aquest torneig

Amb la participació de`Ajuntament de Massanassa i molts comerços de la localitat, el torneig va aconseguir reunir els tres equips femenins valencians amb representació en la Finetwork Lliga F, la primera divisió femenina espanyola. D’aquesta manera, el València CF, Llevant UD i Vila-real CF van ser els equips que van acompanyar al primer equip femení de Massanassa en aquest torneig.

Massanassa jugadora
Jugadora del Massanassa Femení.

La primera semifinal que enfrontava a l’equip local davant el València CF Femení, es va decantar per la mínima per al conjunt ‘*ché’. Després d’aguantar l’empat fins al descans, un gol anotat en la segona part, després d’una bona jugada, certificava el passe a la final de les valencianistes.

La segona semifinal, entre Llevant i Vila-real, va destacar pel gran encert cara a gol de les ‘granotes’. Un contundent 3-0 va ser el resultat final d’aquesta segona trobada. La final anava a ser un derbi de la ciutat de València. València i Llevant Femení buscarien fer-se amb el trofeu de campió.

L’Associació de la Comunitat València d’Esclerosi Múltiple va mostrar el seu agraïment a la finalització del torneig pel gran acolliment que va tindre

Aquest I Torneig benèfic es va decidir per un resultat molt ajustat. Va ser el Llevant UD qui va véncer per la mínima. Es va poder veure un partit molt competit i animat fins al xiulet final entre els dos equips de la ciutat del Túria. El tercer i quart lloc li ho va disputar l’equip femení de Massanassa davant el Vila-real. Les xiques de Massanassa es van posar per davant en el marcador i van saber mantindre l’avantatge fins a la finalització de la trobada. Un resultat final de 2-1 li atorgava el tercer lloc al SIA Massanassa CF i el quart lloc al Vila-real CF Femení.

L’Associació de la Comunitat València d’Esclerosi Múltiple va mostrar el seu agraïment a la finalització del torneig pel gran acolliment que va tindre. Una gran recaptació a través dels donatius de tots els assistents que segur ajudarà en la lluita per combatre aquesta malaltia i descobrir més sobre ella.