Esport Local
»
»
»
»
»
270 jugadors de Netball procedents de diversos països realitzen un campus a Torrevieja

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Ajuntament Torrevieja.

270 jugadors de Netball procedents de diversos països realitzen un campus a Torrevieja

Ajuntament Torrevieja.

La regidor d’Esports de l’Ajuntament de Torrevieja, Diana Box, informa que entre hui dilluns i el dimecres 26 d’octubre, la Ciutat Esportiva acull un grup de 262 xiquetes i xiquets jugadores de Netball. Un campus que ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Turisme Esportiu de la Regidoria d’Esports i l’Agència de Viatges Visió in Education, agència que té presència a Amèrica, Europa i Àfrica, amb viatges d’estudiants i competicions de Turisme Esportiu.

No és la primera ocasió que Visions in Education ve a Torrevieja amb grups esportius. La primera va tindre lloc en 2019, i en aquell moment, i gràcies a la col·laboració de les entitats involucrades, va ser tot un èxit i es van acollir a 100 esportistes d’aquest desconegut esport a Espanya.

El Netball és conegut per ser l’esport que més dones han jugat històricament, encara que ara s’està obrint a equips mixtos. Es juga a tot el món i és molt més popular als països de la Commonwealth. A Espanya és un esport pràcticament desconegut. El Netball, traduït literalment al valencià “pilota de xarxa”, és un esport de canastra, derivat del bàsquet.

En aquesta ocasió Visions in Education i la Regidoria d’Esports, també en col·laboració amb l’agència de viatges receptiva AthletiQ Finland, han aconseguit organitzar tres dies d’entrenaments, finalitzant amb un Torneig que jugaren entre huit clubs i escoles de diferents països de procedència.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local