Esport Local
»
»
»
»
»
Susana Pérez i Raúl Mira, els millors en el Almirra CX de Camp de Mirra

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
fccv
Foto: FCCV.

Susana Pérez i Raúl Mira, els millors en el Almirra CX de Camp de Mirra

Foto: FCCV.

La localitat alacantina de Camp de Mirra va acollir diumenge passat la cinquena prova puntuable de la Copa Valenciana de Ciclocrós. La vint-i-unena edició del Almirra CX, organitzat pel Club Ciclista Camp de Mirra, va reunir més de 500 ciclistes de totes les edats.

En la prova elit i sub23 el triomf va ser per a Raúl Mira (Fundació Teika-Alé). El sub23 alacantí es va imposar per un marge de 41” a l’elit Fran Carretero (MTB Font del Moro) i de 1’34” al també elit Josep Llinares (CC La Vila Joiosa).

La millor dona a Camp de Mirra va ser la sub23 Susana Pérez (Rio Miera – Cantàbria Esport), que va avantatjar en 46” a l’elit Alba Teruel (Bizkaia Durango). Tercera en meta va ser la sub23 Lidia Llácer Triasport) a 1’38” de la vencedora.

En categoria júnior masculina, triomf per a Adrián Valle (Fundació Teik-Alé). Segon, a 19”, va ser el seu company David Ivars, i tercer, a 2’24”, Jordi Fournies (Stefano Garzelli Team). La millor júnior va ser Raquel Pérez (AM So – Energym) per davant de Claudia Pérez (Valverde Team – Ricardo Fuentes) i Lluna Hervás (Ves-ho Club Carlet).

En cadets, el millor va ser Óscar Orts (GD Llopis) seguit d’Eric Igual (Fundació Teika – Alé) a 6” i Luis Bernabéu (Esetec – Pikolinos) a 40”.

Leyre Merlet (Fundació Teika – Alé) es va imposar en la prova de dones cadet amb 2’05” d’avantatge sobre Aroa Rodríguez (Triasport) i 3’22” sobre Aitana Calabuig (Triasport).

Un total de 81 ciclistes màster 40 van prendre l’eixida a Camp de Mirra, imposant-se Iván Díaz (CC Bicimax) sobre Raúl Ballester (Mister Biker – Gobik). A 12” de tots dos va travessar la línia de meta Jordi Reñe (Big Bikes Carlet). La millor màster 40 va ser Sabrina Cerdà (BH Concept València), per davant d’Erika Momparler (Selecció Suhecana) i María Carmen Arellano (Brain Bikes Lanjarón).

En categoria màster 30, el triomf va ser per a Dany Díaz (GSport – T3SCC), 19” per davant de Carlos Sanchis (GSport – T3SCC). Va completar el podi, a 24” del guanyador, Marc Folch (Al Tran Tran). En màster 30 dones, la millor va ser Carolina Juárez Mr Biker – Gobik) per davant de Tamara Álvarez (Asbike.es) i Lorena Chamorro (AM So – Energym).

En màster 50, victòria per a Juan Moya (Brain Bikes Lanjaron) superant en 4” a Javier Avellaneda (*BH Concept València) i en 30” a Roberto Calatayud (Triasport). La millor màster 50 va ser Rima Gramaliauskiene (Asbike.es) per davant de Carole Lynda Navarro (*UC Vinaròs).

Per part seua, triomf de José Julian Balaguer (Esports Balaguer) en màster 60 sobre Abelardo Martínez (Grupeta de la Safor), que va arribar a 11”, i Mariano Escobar (Bicicletes Rumb Team) que ho va fer a 2’35”.

En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme, els vencedors a Camp de Mirra van ser Andreu Galindo (AM So – Energym) i Carla Bañuls (Triasport) en infantils; Gonzalo Muñoz (Escola José Sabater) i Jimena Gas (AM So – Energym) en alevins; Álex Moreno (UC Villar – Imeca Cycling) i Vega Morales (AM So – Energym) en principiants; i Joan Francisco (Stefano Garzelli Team) e Ylenia Callau (UC la Vall d’Uixó) en promeses.

Por Golsmedia