Esport Local
»
»
»
»
»
Benidorm ja compta amb la reconstruïda pista poliesportiva i una nova pista de bàsquet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
pista polideportivo
Ajuntament Benidorm

Benidorm ja compta amb la reconstruïda pista poliesportiva i una nova pista de bàsquet

Ajuntament Benidorm

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benidorm ha finalitzat la reconstrucció de la pista poliesportiva a l’aire lliure de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor i ha afegit una nova pista de bàsquet en un espai sobrant annex a aquesta. Totes dues actuacions ja han conclòs, segons ha explicat la regidor d’Esports, Mariló Cebreros, que ha realitzat una visita a la instal·lació.

Aquesta intervenció estava valorada en 90.490,23 euros i comptava amb una subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant de 69.719,09 euros, emmarcada en el ‘Pla +Esport’ pel que l’aportació municipal ha sigut de 20.771,14 euros.

La reconstrucció de la pista obeïa a l’estat de deterioració que presentava la instal·lació, l’antiguitat de la qual és superior als 20 anys. “La pista estava molt deteriorada i quasi en desús, per això recuperem la seua utilització i al mateix temps millorem els accessos i connexions de la pròpia Ciutat Esportiva” ha indicat Cebreros.

La renovació integral ha passat per canviar el ferm de la pista i girar 90é la seua orientació, “la qual cosa ha possibilitat crear un nou vial d’accés per a vehicles d’emergència a la part alta del complex esportiu des de la pineda contigua”.

A més, l’actuació ha donat a la pista “un assolellament lateral que afavoreix el seu ús en qualsevol moment del dia” i ha propiciat la construcció d’una altra de bàsquet annexa a la poliesportiva.

El projecte contemplava també la renovació de les columnes d’enllumenat “per a implantar el sistema ‘led’, millorar la il·luminació i obtindre un estalvi energètic i econòmic”.

L’edil ha recordat que aquesta pista poliesportiva “era l’única que quedava arracada de millorar a la Ciutat Esportiva, en la qual en els últims set anys s’han realitzat constants inversions per a posar al dia pràcticament totes les infraestructures esportives”.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local