Esport Local
»
»
»
»
»
La carrera popular d´Elx “Mil Camins Una Meta” preveu arribar als 650 participants

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
ajuntament elx
Ajuntament Elx.

La carrera popular d´Elx “Mil Camins Una Meta” preveu arribar als 650 participants

Ajuntament Elx.

La carrera popular “Mil Camins Una meta”, organitzada per l’Associació de Dones Veïnals d’Elx, que se celebrarà el pròxim 6 de novembre a partir de les 10 del matí a Daimés i el Dessador, preveu arribar enguany als 650 inscrits, segons s’ha informat durant l’acte de presentació al pavelló Esperanza Lag.

La prova consta de 10 quilòmetres i una marxa de cinc quilòmetres que discorren els camins i carreteres de les pedanies de Daimés i el Derramador, amb eixida i arribada al centre social del Derramador. Té un caràcter solidari per la sensibilització i la prevenció de la violència de gènere. En la presentació han estat els regidors d’Esports, Vicente Alberola; d’Igualtat, Mariano Valera; i de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez; a més de la vicepresidenta de Dones Veïnals d’Elx, Marisa Bartolomé; i del tècnic coordinador de la carrera, Pedro Mira.

Les inscripcions es poden realitzar en la web softimes.es i presencialment al centre social. El dia de la prova hi haurà un esmorzar amb refrigeri per a tots els participants, matalàs inflable per a xiquets i xiquetes i sorteig de regals. La recaptació es destinarà a la realització de tallers de prevenció contra la violència de gènere en centres educatius d’Elx.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local