Esport Local
»
»
»
»
»
L`Ajuntament destina 1,3 milions a renovar la pista d’ atletisme Joaquín Villar

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Pista de atletismo Joaquín Villar
Pista de atletismo Joaquín Villar. Ajuntament Alacant.

L`Ajuntament destina 1,3 milions a renovar la pista d’ atletisme Joaquín Villar

Pista de atletismo Joaquín Villar. Ajuntament Alacant.

L’Ajuntament d’Alacant ha aprovat en la junta de Govern el projecte per a executar les obres de renovació de la pista d’atletisme municipal ‘Joaquín Villar’, a la qual es destina 1.384.592 euros, i una vegada aprovada la seua licitació s’executaran en un termini de sis mesos.

Aquestes importants obres de reforma, conservació i manteniment de la pista d’atletisme es duen a terme amb l’objectiu de posar-les a punt i modernitzar-les per a la seua homologació internacional. L’Ajuntament preveu realitzar la substitució parcial de gespa natural per sintètic millorant drenatge i manteniment, la reparació de la circulació entorn a la pista i adequació a la normativa d’accessibilitat de la zona d’actuació.

L’Estadi municipal en el qual se situen les pistes d’atletisme es troben en l’àmbit de la Ciutat Esportiva de la Muntanya *Tossal, i s’abordarà la substitució del paviment esportiu existent per un sintètic d’última generació, així com es renovarà l’equipament esportiu per a la pràctica de les diferents modalitats.

Concretament, al seu torn s’executarà un corredor perimetral de calfament de gespa artificial la major absorció de la qual a l’impacte permet entrenaments prolongats amb menor risc de lesions. Aquestes obres s’impulsen per les regidories d’Infraestructures en coordinació amb Esports.

En el projecte que s’aprova en junta s’abordarà la renovació integral de la pista d’atletisme de huit carrers, es consolidaran les soleres de formigó dels perímetres nord, sud i est, es condicionarà un circuit biosaludable al jardí sud i el quiosc del jardí nord, i es construirà una rampa d’accés des dels vestuaris, renovant els lavabos i amb la construcció d’un quiosc-bar habilitant un circuit esportiu exterior, a més de completar el clos de l’estadi en els seus extrems nord i sud.

També es construirà al jardí nord un quiosc-bar per a donar servei als diferents espais esportius de l’Estadi Municipal, generant un espai lúdic de relacions socials, relaxació d’esportistes. I, al jardí sud, es contempla la construcció d’un circuit de ‘*training *work *fit’ exterior amb estacions i aparells per a calfament i entrenament funcional a l’aire lliure.

L’Estadi Municipal d’Atletisme Joaquín Villar, amb un aforament per a 2.685 espectadors, està homologat per a competicions professionals, compta amb una pista de huit carrers de paviment sintètic, que *perimetra un camp de futbol adequat per a la pràctica de llançaments, així com una sala de premsa, una torre de foto *finish i oficines tècniques. Un entorn totalment equipat per a l’organització de competicions oficials i el desenvolupament esportiu al més alt nivell.

D’aquesta manera, la regidoria d’Infraestructures en coordinació amb la d’Esports continua amb l’ambiciós pla de millora i modernització de les instal·lacions esportives d’Alacant. Algunes d’aquestes iniciatives presentades per totes dues regidories són la remodelació de l’interior i exterior del pavelló municipal ‘*Pitiu *Rochel’ per 2,3 milions d’euros, així com la renovació de sis camps municipals de Futbol 11 i 7 situats en els poliesportius de Sant Blas, Florida *Babel, estadi Antonio Solana o el centre esportiu de Tómbola.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local