Esport Local
»
»
»
»
»
La XVIII carrera d’AMACMEC torna el 27 de novembre després de dos anys

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
carrera elx
Ajuntament Elx

La XVIII carrera d’AMACMEC torna el 27 de novembre després de dos anys

Ajuntament Elx

La XVIII carrera d’AMACMEC, l’Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama d’Elx i Comarca, torna després de dos anys d’aturada per la pandèmia el 27 de novembre en una prova que començarà al Passeig de l’Estació a les 10 del matí i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, desitja que “supere els 13.000 participants, un terç més que l’última edició celebrada en 2019, perquè necessitem sumar molts participants i així poder recaptar més fons per a ajudar l’associació”.

La presidenta d’AMACMEC, Manuela Agulló per la seua part ha manifestat que “tots els membres tenim doble il·lusió per tornar a recuperar una carrera després de dos anys sense poder celebrar-la, per poder tornar a conscienciar de nou sobre el càncer de mama i esperem que siga una gran marea rosa”.

La gran novetat d’enguany serà una samarreta que commemora el 125 aniversari del descobriment de la Dama d’Elx, i que lluiran els participants d’una marxa que, a més, comptarà amb classes de zumba i amb una versió infantil de la prova.

Manuela Agulló, presidenta de l’Associació de Dones Afectades pel Càncer de Mama d’Elx i Comarca, destaca com a gran novetat d’aquesta edició una samarreta commemorativa pel 125 aniversari de la Dama

Els premis seran per als tres primers classificats tant en les categories masculina i femenina, mentre que en la modalitat infantil, tots els xiquets tindran medalla.

Els llocs d’inscripció presencial són les seus d’AMACMEC, Gimnàs Curves, Pikolinos, Electrodomèstics La Nave (en ambdues tendes), Ortopèdia Ronda Sur Crevillente, Boutique Mía i chiplevante.com per a la venda en línia.

El preu d’inscripció serà de 10 euros per als adults i de 5 euros per a xiquets de fins a 12 anys, i inclou avituallament i esmorzar gratuït.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local