Esport Local
»
»
»
»
»
La Hope-Run Càncer se celebrarà a Gandia el 27 de novembre

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
ajuntament gandia
Ajuntament de Gandia

La Hope-Run Càncer se celebrarà a Gandia el 27 de novembre

Ajuntament de Gandia

Aquest matí, en roda de premsa, la regidor d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per la regidor de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, i el doctor Quino Gavilà han presentat la Hope-Run Càncer. Aquesta carrera solidària se celebrarà el diumenge, 27 de novembre, a la platja de Gandia. Es tracta d’una carrera de 5?km de distància per primera línia de platja, amb eixida i arribada en la plaça del Nàutic. El més important és que aquesta carrera presencial simbolitza l’equador d’una campanya de suma de quilòmetres, tant virtuals com presencials, que van destinats íntegrament a l’estudi i investigació del càncer de mama metastàtic.

Morant ha assenyalat que «a més de ser una carrera esportiva, que fomenta l’esport, es tracta d’una carrera que té aqueix vessant solidari i d’ajuda que permet, amb la participació de la gent, transformar vides mitjançant la investigació d’un càncer com aquest».

Tots els hope-runners que participen podran acompanyar a una de les ambaixadores de la campanya: l’atleta espanyola Núria Piques, vigent vencedora d’una de les carreres de muntanya més importants del calendari internacional, la Salomon Ultra Pirinenc 2022, i a més guanyadora de la Creu de Sant Jordi 2019 i tot un referent mundial del *running Trail.

La carrera se celebrarà pel passeig marítim de Gandia i començarà a les 10.30?h del matí. Hi haurà carrera virtual, presencial i Dorsal Zero. Tots aquells que no puguen fer quilómetres podran aportar la seua donació amb aquesta iniciativa.

Com ha comentat el doctor *Gavilá, «totes les donacions que reba el projecte *Hope-*Run es destinaran a impulsar la investigació del càncer de mama metastàtic» i ha afegit que «aquest tipus de càncer és el tumor més freqüent en les dones. En l’últim any hi ha hagut 35.000 casos a Espanya, o el que és el mateix, omplir el camp de Mestalla amb 35.000 dones».

Finalment, Gil ha conclòs expressant que «quan va contactar amb el doctor *Gavilá em vaig adonar de la importància de proposar al Departament d’Esports una iniciativa com aquesta. Fer una carrera que fomente l’esport, la salut i ajude amb les donacions en la investigació d’aquest càncer és molt important per al futur de la malaltia».

Por Golsmedia

Categorías Esport Local