Estadio Olímpico Camilo Cano de La Nucía. / Foto: Levante UD.

La Nucia acull un partit amistós de la semifinalista de l'Euro Femenina 2022

Estadio Olímpico Camilo Cano de La Nucía. / Foto: Levante UD.

La Nucia, la Ciutat de l’Esport, tornarà a ser protagonista del futbol internacional aquest pròxim divendres. Després d’acollir partits de les categories inferiors de la Selecció en els últims anys ara dues Seleccions absolutes jugaran en el Estadi Olímpic Camilo Cano.

La semifinalista de l’Eurocopa 2022 s’enfrontarà a Noruega en el Estadi Olímpic Camilo Cano

Les Seleccions Femenines de Noruega i França disputen aquest divendres un partit amistós a La Nucia, a les 21 hores. Ja es poden adquirir les entrades al preu de 10 euros. 

França és una de les grans potències del futbol femení. En la passada Eurocopa 2022 la Selecció de Corinne Diacre va aconseguir la semifinal, on Alemanya li va véncer per 2-1. Per la seua part Noruega també va disputar aquest torneig però no va aconseguir passar a la fase final, després de guanyar a Irlanda del Nord però perdre davant Anglaterra i Àustria.