Esport Local
»
»
»
»
»
400 corredors van participar a la 10 K-41ª Carrera Popular Mislata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: Fent Camí Mislata Club.

400 corredors van participar a la 10 K-41ª Carrera Popular Mislata

Foto: Fent Camí Mislata Club.

Mati propíci per a gaudir de la pràctica de l’atletisme després de dos dies de pluja molt intensa amb alerta taronja en la població. El Parc del Canaló en les jornades prèvies estava impracticable, inundat i tancat al públic. Tot feia presagiar que podria cancel·lar-se però la gran actuació de l’empresa pública NEMASA al parc i limítrofs al costat de la coordinació del club organitzador, Protecció Civil i Policia Municipal van fer possible que el diumenge 13 de novembre es poguera realitzar la prova amb algunes modificacions del circuit del 10 K i de les categories inferiors.

Des del punt de vista esportiu informar que a les 10 h. es va donar l’eixida a la 10 K i la reeixida 2 x 5 K amb una gran quantitat de participants, donada la concurrència de proves durant el cap de setmana en la C.Valenciana. Entre totes dues proves es va aproximar a els 400 participants.

Posteriorment es va donar l’eixida a les proves de categories inferiors ( rècord de participació amb 485 participants. Sent una de les proves més nombroses de les poblacions de L´Horta Sud) i les seues famílies van omplir el Parc del Canaló (van superar els 1000 espectadors).

Destacar en la prova 10 K. la victòria destacada com a guanyadors absoluts de Joshua García (Cárnicas Serrano) i Alba López (independent).

En referència a la prova 2 x 5 K, molt animada la participació en la qual es busca un esforç compartit. En home (guanyador equip Alej. Sanz), dones (Xiques Tricul) i mixt (Moni i Juan).

Agrair el patrocini del M.I.Ayto.Mislata i les col·laboracions de l’empresa de material esportiu Rasan, l’oficina de Caixa Popular, La Mancomunitat Intermunicipal de L´Horta Sud, Nemasa, La Diputació de València, la Granja Rinya, Coca-Cola i Running C.V.

L’animació va ser a càrrec, com en edicions anteriors, de Maratucada.
Finalitzar tornant a destacar la gran labor de Policia Mpal, Protecció Civil, Nemasa, Creu Roja de Mislata i el grup de voluntaris de la nostra entitat C.A.*Fent *Camí Mislata amb una xifra de 54 persones que van vetlar per la seguretat tant dins del Parc del Canaló com en el circuit urbà. Els resultats complets i album de fotos en la web oficial club: www.fentcamislata.es

Por Golsmedia

Categorías Esport Local