Esport Local
»
»
»
»
»
El Xaloc segueix líder de la Divisió d’ Honor B d’hoquei

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Foto: Xaloc Hoquei

El Xaloc segueix líder de la Divisió d’ Honor B d’hoquei

Foto: Xaloc Hoquei

Aquest cap de setmana es va disputar la novena jornada de la Divisió d’Honor B en la qual el Xaloc va aconseguir l’únic triomf valencià. Un triomf que manté al conjunt grana el més alt de la classificació del seu grup. (Foto: Concha Serna / Oscar Matheu)

Jornada dispar per als equips valencians en la categoria de plata. El Xaloc es va imposar en una jornada en la qual el València, el Carpesa i els equips sèniors del Giner dels Rius van collir sengles derrotes.

En la competició femenina, el Xaloc va certificar el bon començament de lliga i va sumar una nova victòria per a continuar barallant en el més alt de la classificació. L’equip grana es va portar un valuós triomf des de Madrid davant el Club de Camp. Un resultat treballat després d’aconseguir remuntar el punt inicial de la ‘V’. Bodine Feller va aprofitar una oportunitat des del penal córner per a posar l’empat mentre que Ainoa Civera, amb un llançament directe, va anotar el punt que li valdria el triomf i el lideratge del Grup 2, compartit amb el Vallés Esportiu.

Per part seua, el València CH i el Giner dels Rios van caure en els seus respectius partits davant el Castelldefels (0-1) i el Sant Cugat (3-0). Les blanc-i-negres estan quartes mentre en el Grup 1 mentre que el Giner és cuer del Grup 2.

VEURE RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: https://www.rfeh.es/competiciones/division-de-honor-femenina-b/

Por Golsmedia