Els millors windsurfistes del món es citen en el Windsurfer València Mar Festival

Al voltant de 70 windsurfistes de totes les parts del món es reuneixen a la ciutat del Túria aquest pròxim cap de setmana en el Windsurfer València Mar Festival. Windsurfistes de la talla d’Enric Belot, tercer classificat en el passat campionat del món, o Fernando Lamadrid, actual campió d’Europa disputaran a València aquesta prestigiosa prova. Bèlgica, República Txeca, Finlàndia, França, Itàlia, Holanda, Espanya, Suïssa i fins a Sud-àfrica tindran representació en aquesta regata internacional. A destacar també la presència del local Juan Taboada que intentarà continuar incrementant el seu nivell com ja va fer en la seua participació en l’últim mundial a Itàlia.

El Club de Vela València Mar i la International Windsurfer Class Association han organitzat aquest festival del windsurf que es disputarà del 25 al 27 novembre

Malgrat ser la primera vegada que València Mar s’encarrega de l’esdeveniment, l’organització ha aconseguit reunir els millors esportistes que van disputar el campionat del món el mes d’octubre passat a Palerm, Itàlia. Els francesos Enric Belot i Bernard Buren, al costat dels italians Andrea Marchesi, Marco Ferrera i Lucca Frascari partiran com a favorits gràcies a les seues grans actuacions en l’últim campionat del món.

València Mar, el port esportiu privat de la ciutat i que serà seu d’aquest festival de windsurf, està situat a pocs metres de la platja i a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat. És una marina gestionada per una de les empreses més destacades del sector, responsable de la gestió de ports esportius de referència al Mediterrani espanyol com a Port Portals a Mallorca, Marina Vela a Barcelona o Marina Formentera. En aquest final d’any han arribat cinc noves empreses nàutiques a València Mar que continua amb el seu pla de creixement establit i ja acumula més de cent embarcacions en llista d’espera per a utilitzar els seus amarraments.

Entre els seus serveis, la marina compta també amb pàrquing cobert, electricitat fins a 600 amps, Wifi, Internet per cable, recollida de residus, marineria els set dies de la setmana, bugaderia, platja artificial, bars i botigues, que l’han convertida en un espai de moda a la disposició de la ciutat de València.