Esport Local
»
»
»
»
»
El Familycash Xàtiva femení cau per la mínima davant el CV València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Foto: Family Cash València.

El Familycash Xàtiva femení cau per la mínima davant el CV València

Foto: Family Cash València.

El Familycash Xàtiva femení van competir en un gran partit cedint per la mínima 3-2 davant el CV València (17-25/25-23/25-21/23-25/15-11), dissabte passat en el Pavelló de Benicalap. Les de Rafa Mora van aconseguir almenys un punt, poca renda per al nivell de joc exhibit.

Les xativines van dominar clarament el primer set, treballant intensament en servei i defensa, i amb contundència en atac (17-25). Més igualada va transcórrer la segona manga, les jugadores locals es van trobar una mica més còmodes en pista. Es van veure jugades emocionants, tots dos equips es van ocupar a fons, les de Xàtiva van aconseguir una renda de 17-21. No obstant això, les locals van continuar lluitant, i ni tan sols els dos temps morts visitants van aconseguir frenar la seua ratxa. Amb 22-22 s’obria un altre escenari, i el València empatava (25-23). Un tercer set en el qual les de Xàtiva van recuperar el seu nivell de joc (4-8), però les locals no donaven per perdut cap punt. Les xativines van salvar diverses situacions complicades, mantenint les diferències (13-17). Aprofitant el factor pista i amb un servei duríssim, les locals van aconseguir donar-li la volta al marcador i remuntar el partit per 25-21.

De nou un quart set d’infart, amb gran nivell de joc, aquesta vegada amb la iniciativa per al València (7-3). Es van recuperar les de Xàtiva, amb un bon servei que dificultava la recepció local (17-17). Una nova espenta del València, abrigallades pel seu públic, va posar el marcador en 23-20. No obstant això, les de Xàtiva, no van cedir, van creure en la victòria i van aconseguir forçar el *tie-*break (23-25). El cinqué set transcorria favorable al València (8-5), però amb el Xàtiva lluitant cada pilota van empatar (11-11), forçant el temps mort local. Final d’infart, el València s’avançava 13-11, temps mort de Xàtiva, trobada bellíssima. Fins que el partit es va entelar per un clamorós i incomprensible error arbitral de tots dos col·legiats, després de l’atac de Xàtiva, que va tocar en el bloqueig local en primera instància, i a més va caure dins del camp del València, la qual cosa haguera suposat el 13-12. «Davant les protestes del Xàtiva van traure targeta roja i es va acabar abruptament el partit (15-11). Sense paraules», apunten desde el club de Xàtiva.

Van jugar per Xàtiva: Maia Tomas, Briggs, Mascarell, Gueorgieva, Henar Martínez, Sandra Martínez, Ferri, Andrea Martínez, Ferrer, Richardi, Dengl. Pròxima jornada el dissabte 3 de desembre a les 16.00 hores les de Xàtiva reben en el Pavelló de Voleibol al Aptur Benidorm.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local