Esport Local
»
»
»
»
»
El pavelló d’Elda acollirà el debut de José Quiles com a boxador professional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
ajuntament d elda
ajuntament d elda

El pavelló d’Elda acollirà el debut de José Quiles com a boxador professional

ajuntament d elda

El pavelló Ciutat d’Elda–Florentino Ibáñez acollirà el pròxim 16 de desembre la V edició de la Copa President 2022 de boxa. El regidor d’Esports, Fernando Gómez, acompanyat pel púgil olímpic, José Quiles, el president de la Real Federació Espanyola de Boxa (RFEB), Felipe Martínez, el president del Club Eldabox, Juan Manuel Martínez, i Diego Quiles, germà del boxador, han anunciat que Elda serà seu d’una nova edició de la Copa President 2022.

el pròxim 16 de desembre José Quiles debutará a la boxa professional, amb el somni de disputar els próxims Jocs Olímpics a París

L’edil d’Esports ha agraït a la RFEB “la seua aposta per celebrar aquest trofeu a Elda perquè José Quiles puga debutar en la boxa professional en la seua localitat. Esperem que hi haja molta afluència de públic per a abrigallar a José i per a gaudir d’aquest nit de boxa al més alt nivell”.

Per part seua, Felipe Martínez, president de la RFEB, ha explicat que “la Copa President és un esdeveniment on l’equip olímpic s’enfronta als millors del ránking nacional. Seran sis combats entre els millors de la boxa espanyola. I d’altra banda, fora de competició, gaudirem del combat estel·lar que enfrontarà a José Quiles amb l’anglés Anthony *Sibley”.

José Quilés ha remarcat que “els meus objectius són clars: com a amateur, disputar els pròxims Jocs Olímpics a París i aconseguir una medalla, i com a professional, ser Campió del Món”.

L’esdeveniment serà televisat en directe per la plataforma de LALIGASPORTS TV. Les localitats podran adquirir-se a partir del dilluns, 5 de desembre, en el Restaurant La Família i en la seu del Club Esportiu EldaBox, així com el dia de l’esdeveniment en taquilla.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local